Închide meniul

Lionel Messi nu poate reveni în Argentina! Care este motivul. ”E puțin probabil”

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 7:27

Reclamă
Lionel Messi nu poate reveni în Argentina! Care este motivul. ”E puțin probabil”

Zuma Press / Cafaro/Lapresse via hepta

Lionel Messi nu poate reveni în Argentina! Care este motivul. ”E puțin probabil”

Maximiliano Biancucchi, vărul lui Messi, a dezvăluit că starul argentinian are șanse mici să se retragă din fotbal în țara natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, șanse mici să revină în Argentina

Cum infracționalitatea este ridicată în Argentina, Messi se teme pentru familia sa, astfel că Biancucchi susține că este puțin probabil ca fotbalistul să se întoarcă la clubul unde a copilărit, Newell's Old Boys.

”Lumea nu înțelege pasiunea sa pentru Argentina. Unii îl consideră un spaniol, dar el iubește enorm poporul argentinian. Și-a petrecut vacanțe aici, s-a însurat în Rosario. 

E puțin probabil ca Leo să joace în Argentina. În țară te temi pentru singurața ta, nimic nu e sigur. De asta spun că nu cred că se va întoarce prea curând”, a spus Biacucchi, potrivit ESPNDeportes.

Xavi: ”Messi mai are multe de demonstrat în fotbal”

Lionel Messi rămâne cel mai important jucător pe care l-a avut Barcelona în acest secol, iar Xavi crede că argentinianul va avea o formă sportivă excelentă și în următorii 5-7 ani.

Reclamă

”Mai are în față cinci sau șapte ani. Are o condiție fizică excelentă și poate juca până la 37, 38 sau 39 de ani. Cu siguranță va evolua la Cupa Mondială din Qatar.

Messi mai are multe de demonstrat în fotbal. Probabil că după ce se va retrage, va alege să fie antrenor”, a spus Xavi într-o conversație pe Instagram cu Samuel Eto'o.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și