Închide meniul

Lionel Messi nu poate reveni în Argentina! Care este motivul. ”E puțin probabil”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 14 mai 2020, 7:27

Lionel Messi nu poate reveni în Argentina! Care este motivul. ”E puțin probabil”

Zuma Press / Cafaro/Lapresse via hepta

Lionel Messi nu poate reveni în Argentina! Care este motivul. ”E puțin probabil”

Maximiliano Biancucchi, vărul lui Messi, a dezvăluit că starul argentinian are șanse mici să se retragă din fotbal în țara natală.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lionel Messi, șanse mici să revină în Argentina

Cum infracționalitatea este ridicată în Argentina, Messi se teme pentru familia sa, astfel că Biancucchi susține că este puțin probabil ca fotbalistul să se întoarcă la clubul unde a copilărit, Newell's Old Boys.

”Lumea nu înțelege pasiunea sa pentru Argentina. Unii îl consideră un spaniol, dar el iubește enorm poporul argentinian. Și-a petrecut vacanțe aici, s-a însurat în Rosario. 

E puțin probabil ca Leo să joace în Argentina. În țară te temi pentru singurața ta, nimic nu e sigur. De asta spun că nu cred că se va întoarce prea curând”, a spus Biacucchi, potrivit ESPNDeportes.

Xavi: ”Messi mai are multe de demonstrat în fotbal”

Lionel Messi rămâne cel mai important jucător pe care l-a avut Barcelona în acest secol, iar Xavi crede că argentinianul va avea o formă sportivă excelentă și în următorii 5-7 ani.

Reclamă

”Mai are în față cinci sau șapte ani. Are o condiție fizică excelentă și poate juca până la 37, 38 sau 39 de ani. Cu siguranță va evolua la Cupa Mondială din Qatar.

Messi mai are multe de demonstrat în fotbal. Probabil că după ce se va retrage, va alege să fie antrenor”, a spus Xavi într-o conversație pe Instagram cu Samuel Eto'o.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:43 Marius Ştefănescu, reacţie fabuloasă despre transferul la FCSB: „Dau eu ca să plec, dacă aşa a spus patronul”! 17:43 Neluțu Varga a pus ochii pe o vedetă de la FCSB! Patronul face tot posibilul pentru ca Dan Petrescu să ia titlul cu CFR Cluj 17:20 „Uită-te la el!” Ionel Ganea l-a făcut praf pe Bogdan Lobonț! Atac direct la adresa antrenorului de la Rapid 16:47 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 25 aprilie 16:45 LIVE SCOREUTA – Oţelul 0-0. Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 16:38 Foto„Domnul Şucu nu stăpâneşte lucrurile” Un cunoscut antrenor român a reacţionat după gestul uluitor al lui Krasniqi faţă de Lobonţ! 16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime Vezi toate știrile
Citește și