Închide meniul

Prima reacție a celor de la Poli Iași, după ce Rednic l-a sunat pe Gigi Becali pentru Gnohere

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2020, 4:58

Reclamă
Prima reacție a celor de la Poli Iași, după ce Rednic l-a sunat pe Gigi Becali pentru Gnohere

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Harlem Gnohere este dorit de Mircea Rednic la Iași

Rednic l-a întrebat pe Becali cât costă Gnohere. Patronul FCSB n-a stat pe gânduri și i-a transmis cât costă francezul de care vrea să scape în această vară. Președintele celor de la Iași, Ciprian Paraschiv, a confirmat interesul lui Rednic pentru Gnohere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În discuția purtată cu Mircea privind bunul mers al lucrurilor din dealul Copoului, s-a menționat și numele lui Harlem Gnohere. Este un jucător bun pentru campionatul nostru, dar la acest moment Iașiul nu își permite să ofere acea sumă de transfer.

Suntem o echipă din play-out care în acest moment caută să își asigure echilibrul financiar”, a spus Ciprian Paraschiv pentru Digisport.

Gnohere a fost trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Harlem Gnohere este unul dintre cei șase jucători trimiși în șomaj tehnic de GIgi Becali. Gnohere are un salariu de 15 mii de euro pe lună la FCSB și acuză că nu a avut ocazia de a negocia atunci când Becali a decis să taie salariile cu 50%. De asemenea, atacantul francez mai are contract cu FCSB până în 2021. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro, iar acum câțiva ani a avut ofertă de 4 milioane de dolari din zona arabă. ”Bizonul” are 6 goluri în actuala stagiune şi o pasă decisivă. A jucat însă doar 807 minute în Liga 1 şi alte 74 de minute în preliminariile UEFA Europa League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:29 Ovidiu Ionescu – Wang Chuqin LIVE VIDEO (13:35, AntenaPLAY). Duel infernal la Saudi Smash 2024 contra liderului mondial 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf 10:23 Alexandru Băluţă, devastator înainte de Universitatea Craiova – FCSB: „Nu vreau să mai am vreodată o discuţie cu Rotaru” 9:51 FotoMădălina Ghenea a anunţat de Paşte că s-a despărţit de iubitul său milionar: „Vă rog să ne respectaţi intimitatea” 9:42 VIDEONebunie la Lisabona după titlul câştigat de Sporting! Cum au sărbătorit jucătorii Vezi toate știrile
Citește și