Închide meniul

Prima reacție a celor de la Poli Iași, după ce Rednic l-a sunat pe Gigi Becali pentru Gnohere

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 mai 2020, 4:58

Prima reacție a celor de la Poli Iași, după ce Rednic l-a sunat pe Gigi Becali pentru Gnohere

Sport Pictures / Răzvan Păsărică via Hepta

Harlem Gnohere este dorit de Mircea Rednic la Iași

Rednic l-a întrebat pe Becali cât costă Gnohere. Patronul FCSB n-a stat pe gânduri și i-a transmis cât costă francezul de care vrea să scape în această vară. Președintele celor de la Iași, Ciprian Paraschiv, a confirmat interesul lui Rednic pentru Gnohere.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În discuția purtată cu Mircea privind bunul mers al lucrurilor din dealul Copoului, s-a menționat și numele lui Harlem Gnohere. Este un jucător bun pentru campionatul nostru, dar la acest moment Iașiul nu își permite să ofere acea sumă de transfer.

Suntem o echipă din play-out care în acest moment caută să își asigure echilibrul financiar”, a spus Ciprian Paraschiv pentru Digisport.

Gnohere a fost trimis în șomaj tehnic de Gigi Becali

Harlem Gnohere este unul dintre cei șase jucători trimiși în șomaj tehnic de GIgi Becali. Gnohere are un salariu de 15 mii de euro pe lună la FCSB și acuză că nu a avut ocazia de a negocia atunci când Becali a decis să taie salariile cu 50%. De asemenea, atacantul francez mai are contract cu FCSB până în 2021. În iarnă, Harlem Gnohere a fost aproape să fie transferat la Al Ahly Cairo pentru 800.000 de euro, iar acum câțiva ani a avut ofertă de 4 milioane de dolari din zona arabă. ”Bizonul” are 6 goluri în actuala stagiune şi o pasă decisivă. A jucat însă doar 807 minute în Liga 1 şi alte 74 de minute în preliminariile UEFA Europa League.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos LIVE VIDEO (20:30)! Duel pentru titlul din Grecia! Aris – Olympiacos se joacă ACUM în AntenaPLAY 19:18 LIVE TEXTFarul – Rapid 0-0. Gol anulat pentru Louis Munteanu. Duel „de foc” la Ovidiu pentru un loc în cupele europene 18:59 FotoPrima reacţie a iubitei lui Olimpiu Moruţan, după ce mijlocaşul român a suferit o accidentare horror şi e OUT de la EURO 2024 18:36 Programul României de la Campionatul European de handbal! Când va avea loc meciul de debut al „tricolorelor” 18:16 Rafael Nadal, veşti proaste înaintea debutului de la Madrid! Participarea la Roland Garros, sub semnul întrebării 18:10 VIDEOLamia – PAOK 1-1 a fost live în AntenaPLAY! Remiză dramatică pentru Răzvan Lucescu! PAOK a egalat în minutul 90+10 17:59 Bogdan Lobonţ, „revoluţie” în primul 11 la Rapid! Jucătorul titularizat în premieră în acest sezon, pentru duelul cu Gică Hagi 17:43 Preşedintele Formula 1™, replică acidă pentru Max Verstappen şi Fernando Alonso: „E vorba despre respectul faţă de fani” 17:33 „E ceva ciudat la acest copil!” Motivul pentru care Ianis Hagi va merge la EURO 2024, deşi e rezervă la Alaves 17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso Vezi toate știrile
Citește și