Închide meniul

Tragedie în Italia! Un jucător al Atalantei a decedat la doar 19 ani

Antena Sport Publicat: 11 mai 2020, 13:06

Reclamă
Tragedie în Italia! Un jucător al Atalantei a decedat la doar 19 ani

Twitter

Tragedie în Italia! Un jucător al Atalantei a decedat la doar 19 ani

Rinaldi s-a simțit rău vineri și a ajuns în stare gravă la spitalul Varese. Un anevrism cerebral s-a declanșat atunci când era acasă, iar el nu a mai putut fi salvat, decesul fiind anunțat în această dimineață.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaje de condoleanțe pentru familia lui Rinaldi pe Twitter

Vestea morții fotbalistului a șocat fotbalul din Italia. Mai multe echipe din Serie A au transmis mesaje de condoleanțe pentru familia fostului sportiv.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani 12:21 Întâlnire Mircea Lucescu – Dan Şucu – George Copos pentru a-l convinge pe „Il Luce” să vină la Rapid 11:52 Andrea Compagno l-a pulverizat pe Mihai Stoica: „Nu ştiu cine este acest personaj!” Afirmaţii explozive ale atacantului italian 11:06 Mesajul celor de la FCSB, la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor de Steaua la Sevilla, în 1986 10:18 NEWS ALERTPerechea Ovidiu Ionescu – Bernadette Szocs s-a calificat la Jocurile Olimpice 2024. Lista românilor care merg la Paris 10:11 EXCLUSIVVictor Piţurcă a vorbit la 38 de ani de la Sevilla ’86 despre hegemonia Stelei: „A dominat timp de 4 ani Europa!” 9:51 VIDEOSamara şi Dragoman au pierdut cu Chen Meng şi Wang Manyu la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs şi Ovidiu Ionescu au pierdut şi ei Vezi toate știrile
Citește și