Închide meniul

Jucătorii lui Lazio au descoperit cum pot încheia seria lui Juventus. "Ștefan Radu se aseamănă cu Hulk"

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 mai 2020, 17:00

Reclamă
Jucătorii lui Lazio au descoperit cum pot încheia seria lui Juventus. "Ștefan Radu se aseamănă cu Hulk"

Profimediaimages

Ștefan Radu, comparat cu Hulk

Portarul "vulturilor" consideră că, dacă titlul va ajunge în capitală, poate juca la Hollywood. În aceeași situație va fi și românul Ștefan Radu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Radu, comparat cu Hulk

Albanezul Strakosha a găsit rolurile care s-ar potrivi excelent pentru jucătorii care scriu istorie cu Lazio. I-a comparat cu eroii din filmul Răzbunătorii (The Avengers).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

thank you @sslazio.edits
A post shared by NEVER GIVE UP (@thomas_strakosha) on

"Ștefan Radu e Hulk, Thor poate fi Acerbi, iar Captain America este Lulic. Iron Man putem spune că este Luis Alberto deoarece el este exact în tot ceea ce face. Marusic este Hawkeye. Cine sunt eu? Eu sunt Spiderman!", a declarat Thomas Strakosha la microfonul celor de la Lazio Style.

Ștefan Radu putea să rateze cel mai bun sezon făcut de Lazio în ultimii ani. Impresarul său, Matteo Materazzi  a dezvăluit că fostul dinamovist a refuzat mai multe oferte.

Reclamă

Vara trecută nu a dorit să plece la alt club din Italia, în ciuda faptului că a existat o diferență foarte mare din punct de vedere financiar”, a declarat Materazzi, pentru TuttoMercato.

Lazio este pe locul doi în Italia. După 26 de etape are 62 de puncte, cu unul mai puțin decât liderul Juventus.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off Vezi toate știrile
Citește și