Închide meniul

Sampdoria a anunțat că 4 jucători sunt infectați cu coronavirus. Sezonul din Serie A, în pericol

Valentin Pîrcălabu Publicat: 8 mai 2020, 6:13

Reclamă
Sampdoria a anunțat că 4 jucători sunt infectați cu coronavirus. Sezonul din Serie A, în pericol

DPA Images / Jonathan Moscrop via Hepta

Patru cazuri de coronavirus la Sampdoria

Anunțul vine în contextul în care mai multe echipe din Seria A și-au reluat antrenamentele

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

UC Sampdoria anunţă că, în urma testelor făcute fotbaliştilor, s-au găsit trei noi cazuri de coronavirus şi o revenire a coronavirusului”, se arată pe site-ul grupării italiene, citat de news.ro.

Cei 4 sportivi sunt asimptomatici şi se află în carantină, ei urmând să fie monitorizaţi constant, conform protocolului.

În aprilie, Sampdoria anunţa că toţi jucătorii săi care au avut coronavirus s-au vindecat. Este vorba de Manolo Gabbiadini, Albin Ekdal, Antonino La Gumina, Morten Thorsby, Jakub Jankto, Fabio Depaoli și Bartosz Bereszynski.

Noi cazuri de coronavirus la Fiorentina și Torino. Ce se întâmplă cu jucătorii

Fiorentina a anunțat că a descoperit șase noi cazuri de coronavirus la echipă. Și un jucător de la Torino a fost testat pozitiv. Italienii și-au reluat antrenamentele doar de câteva zile, dar sezonul pare compromis.

Reclamă

"În urma testelor de laborator, Fiorentina anunță că trei jucători și trei membri ai staff-ului tehnic au fost pozitivi la COVID-19. Clubul a acționat conform protocolului și i-a trimis în izolare pe cei infectați. Restul grupului va începe, mâine (n.r. 8 mai) activitatea opțională de pe teren", se arată în comunicatul Fiorentinei.

Un caz de coronavirus și la Torino

Miercuri, Torino a anunțat de asemenea că unul dintre jucători are coronavirus. Și acesta a fost trimis în izolare, fără a se lua alte măsuri. Italienii aplică același protocol medical din Bundesliga, potrivit căruia doar persoanele pozitive la COVID-19 intră în carantină.

Fotbalul italian, suspendat din data de 10 martie din cauza pandemiei de coronavirus, şi-a reluat antrenamentele pentru continuarea sezonului, însă ministrul italian al Sporturilor a avertizat miercuri că e imposibil de fixat o ''dată certă'' pentru reluarea meciurilor din Serie A.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Marius Lăcătuş a dat verdictul, după titlul câştigat de FCSB! „Fiara” ştie unde s-a făcut diferenţa 20:16 VideoTeodora, fiica lui Mihai Stoica, dezvăluiri emoţionante despre tatăl său şi FCSB: „E ca o altă familie pentru mine!” EXCLUSIV 19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și