Închide meniul

Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus! Anunțul oficial al celor de la Juventus

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 16:38

Reclamă
Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus! Anunțul oficial al celor de la Juventus

Zuma Press / Marco Alpozzi/Lapresse via hepta

Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus! Anunțul oficial al celor de la Juventu

Anunțul a fost făcut de echipa italiană pe Twitter. Oficialii formației lombarde susțin că Dybala a efectuat două teste consecutive, iar ambele au ieșit negative. Astfel, jucătorul argentinian nu va mai trebui să stea în izolare la domiciliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Dybala, testat de patru ori pozitiv la coronavirus

Paulo Dybala (26 de ani) și iubita lui, Oriana Sabatini, au trecut prin momente extrem de dificile. Spaniolii de la El Chiringuito au anunțat că starul lui Juventus a fost testat pozitiv pentru coronavirus pentru a patra oară în șase săptămâni.

Primul test făcut de Dybala a fost pe 21 martie, atunci când cei doi făceau public faptul că sunt infectați cu Covid-19. De atunci, a trecut prin momente grele, singurul lucru bun fiind că Oriana s-a simțit mult mai bine.

Paulo Dybala: ”M-au durut toți mușchii!”

Cu ceva timp în urmă, Dybala vorbea despre cât de greu este contactul cu coronavirusul. El a fost al treilea jucător al lui Juventus testat pozitiv, după Daniele Rugani și Blaise Matuidi.

Reclamă

”Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii", spunea Dybala, cu o lună în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:58 Care este, de fapt, numele din buletin al lui Gabriel Tamaş. Dezvăluirea făcută de fostul fundaş 14:21 Mihai Rotaru, mesaj războinic pentru Gigi Becali: „Putem lua titlul cu Gâlcă!” De ce nu se gândeşte la Champions League 13:29 VIDEOOvidiu Ionescu a pierdut în 3 seturi meciul cu Wang Chuqin la Saudi Smash 2024. Românul a câştigat un punct superb 13:20 Programul complet al play-off-ului de promovare din England Championship. Meciurile sunt live în AntenaPLAY 13:02 Universitatea Craiova – FCSB LIVE TEXT, ora 21:00. Oltenii continuă lupta pentru locul 2 în faţa campioanei 12:43 EXCLUSIVDarius Olaru nu a stat pe gânduri când a fost întrebat despre transferul spectaculos de la FCSB 12:07 Andrey Rublev, dezvăluire incredibilă după ce a câştigat titlul de la Madrid: „Sunt bolnav de opt sau nouă zile” 11:13 Verdictul lui Săpunaru, după ce Dan Şucu a anunţat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu la Rapid: „Îl cunoaşte toată lumea!” 10:36 FotoTransformarea radicală a lui Sabin Ilie! Fratele său l-a dat de gol: „Îl mai lua somnul, dar acum nu mai e aşa!” 10:24 Ofertă spectaculoasă din Liga 1 pentru Laurenţiu Reghecampf Vezi toate știrile
Citește și