Închide meniul

Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus! Anunțul oficial al celor de la Juventus

Reclamă

Antena Sport Publicat: 6 mai 2020, 16:38

Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus! Anunțul oficial al celor de la Juventus

Zuma Press / Marco Alpozzi/Lapresse via hepta

Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus! Anunțul oficial al celor de la Juventu

Anunțul a fost făcut de echipa italiană pe Twitter. Oficialii formației lombarde susțin că Dybala a efectuat două teste consecutive, iar ambele au ieșit negative. Astfel, jucătorul argentinian nu va mai trebui să stea în izolare la domiciliu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paulo Dybala, testat de patru ori pozitiv la coronavirus

Paulo Dybala (26 de ani) și iubita lui, Oriana Sabatini, au trecut prin momente extrem de dificile. Spaniolii de la El Chiringuito au anunțat că starul lui Juventus a fost testat pozitiv pentru coronavirus pentru a patra oară în șase săptămâni.

Primul test făcut de Dybala a fost pe 21 martie, atunci când cei doi făceau public faptul că sunt infectați cu Covid-19. De atunci, a trecut prin momente grele, singurul lucru bun fiind că Oriana s-a simțit mult mai bine.

Paulo Dybala: ”M-au durut toți mușchii!”

Cu ceva timp în urmă, Dybala vorbea despre cât de greu este contactul cu coronavirusul. El a fost al treilea jucător al lui Juventus testat pozitiv, după Daniele Rugani și Blaise Matuidi.

Reclamă

”Cu câteva zile în urmă, când am încercat să merg, am simțit o greutate mare, acum sunt cu siguranță mai bine. Simțeam după cinci minute că nu mai pot face nimic, deși doar îmi dezmorțeam picioarele. M-au durut toți mușchii", spunea Dybala, cu o lună în urmă.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! 12:02 Etapă decisivă pentru PAOK şi Răzvan Lucescu, în Superliga din Grecia! PAOK – AEK e live în AntenaPLAY, duminică, de la 19:30 11:56 Vladimir Screciu a fost tratat greșit și poate rata EURO 2024! Caz uluitor la Universitatea Craiova. Dezvăluiri și despre Mitriță 11:46 Nico Hulkenberg pleacă de la Haas la finalul sezonului de Formula 1™. Va ajunge la Sauber, din 2025! Anunțul oficial 11:36 Boris Becker a scăpat de faliment 11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” Vezi toate știrile
Citește și