Închide meniul

Surpriză de proporții! Clubul care îl dorește pe Ianis Hagi. Salariul va ajunge la un milion de euro

Dan Roșu Publicat: 6 mai 2020, 11:25

Reclamă
Surpriză de proporții! Clubul care îl dorește pe Ianis Hagi. Salariul va ajunge la un milion de euro

Profimediaimages

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

Kiril Domusciev, patronul miliardar al bulgarilor, e pregătit să plătească 4 milioane de euro pe Ianis și i-a pregătit și un salariu pe măsură românului: 500.000 de euro pe an, susține sport.ro. Veniturile pot ajunge în sezoanele următoare la un milion de euro. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ianis Hagi, asaltat de oferte

Rămâne de văzut dacă Genk va accepta să se despartă de Ianis pe exact suma pentru care îl aducea de la Viitorul. În acest moment, mijlocașul este împrumutat la Rangers, dar scoțienii nu sunt convinși să achite clauza unui transfer definitiv, în valoare de 5 milioane de euro. 

Pe de altă parte, Gazzetta dello Sport susținea, cu câteva zile în urmă, că Lazio ar fi dispusă să plătească până la 10 milioane de euro pentru jucătorul cu 3 goluri și două assist-uri, în tricoul lui Rangers. 

Dacă va ajunge la Ludogorets, Ianis Hagi ar urma să fie coleg cu alți 3 români, Claudiu Keșeru, Cosmin Moți și Dragoș Grigore. Atacantul tocmai și-a prelungit contractul cu campioana Bulgariei din ultimii 8 ani. 
 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și