Închide meniul

Un fost jucător de la Inter îl sfătuiește pe Lautaro să plece în Spania: ”Să joci cu Messi e o oportunitate mare”

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 9:53

Reclamă
Un fost jucător de la Inter îl sfătuiește pe Lautaro să plece în Spania: ”Să joci cu Messi e o oportunitate mare”

Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta

Un fost jucător de la Inter îl sfătuiește pe Lautaro să plece în Spania: ”Să joci cu Messi e o oportunitate mare”

Milito, cel care a contribuit decisiv la ”tripla” din 2010, spune că ar fi o oportunitate excelentă pentru Lautaro să joace alături de Lionel Messi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Milito: ”Lautaro are o oportunitate să joace la Barcelona”

Barcelona îi caută din vară un înlocuitor lui Luis Suarez, iar catalanii sunt gata să îl aducă pe Lautaro Martinez, tânărul atacant argentinian de la Inter.

”Lautaro nu este la Inter mulțumită mie, ci din princina faptului că este un jucător grozav. Cred că face o treabă bună la Inter, dar are oportunitatea să joace la Barcelona alături de Messi.

Martinez este un jucător complet și are un potențial uriaș. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor. Am văzut că sunt multe zvonuri”, a declarat Milito, pentru Gazzetta dello Sport.

Lionel Messi se poate implica în aducerea lui Lautaro Martinez

Atacantul lui Inter face un sezon grozav în Serie A. A înscris 11 goluri în 22 de apariții și este al doilea cel mai bun marcator al echipei, după Romelu Lukaku. Quique Setien l-a lăudat pe jucătorul de 22 de ani.

Reclamă

"Lautaro Martinez este un fotbalist grozav. Vă întrebați dacă îl place Messi? Va trebui să îl întrebați pe el. Toți jucătorii buni pot atrage interesul Barcelonei. În egală măsură, pentru mulți posibilitatea de a juca alături de Leo Messi reprezintă un stimulent imens", a declarat Setien într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Barcelona poate profita de o clauză din contractul lui Lautaro. Orice echipă care plătește 111 milioane de euro, în această vară, are șansa de a-l transfera pe sud-american. Totuși, catalanii își doresc să mai scadă din preț și încearcă să ajungă la un acord cu Inter pentru numai 90 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:33 Zeljko Kopic, reacţie fermă după ce fanii lui Dinamo i-au cerut demisia: „Sunt primul care se supără!” Mesaj despre viitorul lui 14:08 LIVE VIDEOCoreea de Sud – România se dispută ACUM. „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, în AntenaPLAY 14:06 „Şumudică va dormi la stadion!” Robert Niţă l-a dat de gol pe Dan Şucu! Când va fi anunţat noul antrenor de la Rapid 13:54 FotoAndrei Vlad, petrecere de pomină cu alcool şi săruturi pasionale la Mamaia! S-a „împărţit” între o blondă şi o brunetă 13:09 Adrian Şut, aproape de transferul carierei după ce a câştigat titlul cu FCSB! Gigi Becali poate da un „tun” financiar 13:00 VIDEORomânii atacă tabloul principal la Saudi Smash 2024! Eduard Ionescu şi Ioana Sîngeorzan joacă azi, live în AntenaPLAY 12:48 Max Verstappen a dat cărţile pe faţă despre oferta colosală de la Mercedes: „Dacă aş concura pentru locul 5, aş deveni morocănos” 12:45 Handbaliştii de la Dinamo şi-au aflat adversara din semifinalele European League! Cu cine se vor duela în Turneul Final Four 12:03 Lionel Messi a cerut transferul unui star la Inter Miami! Oficialii echipei sunt gata să-i facă pe plac 11:57 „O echipă ca oricare alta!” Dovada lui Florin Talpan că FCSB nu este continuatoarea Stelei: „Lucrurile sunt foarte clare” Vezi toate știrile
Citește și