Închide meniul

Un fost jucător de la Inter îl sfătuiește pe Lautaro să plece în Spania: ”Să joci cu Messi e o oportunitate mare”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 9:53

Un fost jucător de la Inter îl sfătuiește pe Lautaro să plece în Spania: ”Să joci cu Messi e o oportunitate mare”

Zuma Press / Jonathan Moscrop via hepta

Un fost jucător de la Inter îl sfătuiește pe Lautaro să plece în Spania: ”Să joci cu Messi e o oportunitate mare”

Milito, cel care a contribuit decisiv la ”tripla” din 2010, spune că ar fi o oportunitate excelentă pentru Lautaro să joace alături de Lionel Messi. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Diego Milito: ”Lautaro are o oportunitate să joace la Barcelona”

Barcelona îi caută din vară un înlocuitor lui Luis Suarez, iar catalanii sunt gata să îl aducă pe Lautaro Martinez, tânărul atacant argentinian de la Inter.

”Lautaro nu este la Inter mulțumită mie, ci din princina faptului că este un jucător grozav. Cred că face o treabă bună la Inter, dar are oportunitatea să joace la Barcelona alături de Messi.

Martinez este un jucător complet și are un potențial uriaș. Nu știu ce se va întâmpla pe viitor. Am văzut că sunt multe zvonuri”, a declarat Milito, pentru Gazzetta dello Sport.

Lionel Messi se poate implica în aducerea lui Lautaro Martinez

Atacantul lui Inter face un sezon grozav în Serie A. A înscris 11 goluri în 22 de apariții și este al doilea cel mai bun marcator al echipei, după Romelu Lukaku. Quique Setien l-a lăudat pe jucătorul de 22 de ani.

Reclamă

"Lautaro Martinez este un fotbalist grozav. Vă întrebați dacă îl place Messi? Va trebui să îl întrebați pe el. Toți jucătorii buni pot atrage interesul Barcelonei. În egală măsură, pentru mulți posibilitatea de a juca alături de Leo Messi reprezintă un stimulent imens", a declarat Setien într-un interviu pentru Gazzetta dello Sport.

Barcelona poate profita de o clauză din contractul lui Lautaro. Orice echipă care plătește 111 milioane de euro, în această vară, are șansa de a-l transfera pe sud-american. Totuși, catalanii își doresc să mai scadă din preț și încearcă să ajungă la un acord cu Inter pentru numai 90 de milioane de euro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Lautaro, sfătuit să meargă la Barcelona
  • Acesta ar avea oportunitatea să joace cu Messi
  • Căpitanul Barcelona se poate implica în aducerea lui Lautaro

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și