Închide meniul

Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați pentru coronavirus. Care sunt rezultatele

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 6:01

Reclamă
Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați pentru coronavirus. Care sunt rezultatele

DPA Images / Matthias Balk via hepta

Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați pentru coronavirus. Care sunt rezultatele

Rezultatele au fost negative, iar fotbaliștii se vor antrena în continuare. Bayern a fost prima formație din Germania ce a demarat antrenamentele, însă în grupuri mici, respectând distanțarea socială. Nemții vor ca în luna mai Bundesliga să se reia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei persoane de la FC Koln au coronavirus

Dacă la Bayern situația este bună, nu același lucru se poate spune despre FC Koln. Recent, trei persoane din cadrul clubului au fost testate pozitive cu coronavirus.

Germanii se pregăteau să reia sezonul din Bundesliga pe 9 mai și așteptau acceptul cancelarului Angela Merkel. Totul s-ar putea da însă peste cap, după ce FC Koln a anunțat că trei persoane au fost testate pozitiv la COVID-19.

"Trei persoane au fost pozitive, fără a prezenta simptome. După o evaluare a cazurilor de către autoritatea sanitară responsabilă, cele trei persoane au trebuit să intre într-o carantină de 14 zile", se arată într-o postare de pe Twitter a celor de la FC Koln, care nu au făcut publice numele persoanelor infectate.

Landurile din Germania sunt de acord cu revenirea Bundesligii

Sunt șanse tot mai mari ca Bundesliga să se reia în mai, după ce landurile din Germania sunt de acord cu reluarea meciurilor.

Reclamă

Potrivit Corriere dello Sport, specialiștii în medicină din toate cele 16 landuri germane au oferit un ”da” pentru revenirea fotbalului în mai. Mai lipsește doar răspunsul Angelei Merkel, care va avea o întâlnire cu reprezentanții Bundesligii pe 30 aprilie.

”Este justificat ca fotbalul să se întoarcă pe stadioane, însă fără spectatori, dar cu reguli stricte de igienă”, a spus ministrul sportului din Germania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor 15:26 Campionatul Mondial de hochei, două super-turnee de tenis de masă şi spectacolul fotbalistic sunt în mai, în AntenaPLAY 15:23 Gică Hagi şi-a fixat obiectivul, înainte de Farul – Sepsi: „Cel mai important!” Cu ce probleme de lot se confruntă 14:05 EXCLUSIVVictor Piţurcă a răbufnit după declaraţiile lui Gigi Becali: „Nu mai vorbesc în viaţa mea cu Gigi Becali” 13:53 Se „rupe” Arena Naţională! Câte bilete s-au vândut deja la derby-ul FCSB – CFR Cluj 13:11 David Popovici a ajuns să umble cu laptele românesc după el, de frica alimentelor contaminate 13:09 Adevărul din spatele relaţiei tensionate dintre Simona Halep şi Sorana Cîrstea: „A existat o rivalitate!” 12:30 Chefi la cuțite, lider de audiență! Echipa lui Chef Alexandru Sautner a câștigat battle-ul de aseară Vezi toate știrile
Citește și