Închide meniul

Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați pentru coronavirus. Care sunt rezultatele

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 mai 2020, 6:01

Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați pentru coronavirus. Care sunt rezultatele

DPA Images / Matthias Balk via hepta

Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați pentru coronavirus. Care sunt rezultatele

Rezultatele au fost negative, iar fotbaliștii se vor antrena în continuare. Bayern a fost prima formație din Germania ce a demarat antrenamentele, însă în grupuri mici, respectând distanțarea socială. Nemții vor ca în luna mai Bundesliga să se reia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trei persoane de la FC Koln au coronavirus

Dacă la Bayern situația este bună, nu același lucru se poate spune despre FC Koln. Recent, trei persoane din cadrul clubului au fost testate pozitive cu coronavirus.

Germanii se pregăteau să reia sezonul din Bundesliga pe 9 mai și așteptau acceptul cancelarului Angela Merkel. Totul s-ar putea da însă peste cap, după ce FC Koln a anunțat că trei persoane au fost testate pozitiv la COVID-19.

"Trei persoane au fost pozitive, fără a prezenta simptome. După o evaluare a cazurilor de către autoritatea sanitară responsabilă, cele trei persoane au trebuit să intre într-o carantină de 14 zile", se arată într-o postare de pe Twitter a celor de la FC Koln, care nu au făcut publice numele persoanelor infectate.

Landurile din Germania sunt de acord cu revenirea Bundesligii

Sunt șanse tot mai mari ca Bundesliga să se reia în mai, după ce landurile din Germania sunt de acord cu reluarea meciurilor.

Reclamă

Potrivit Corriere dello Sport, specialiștii în medicină din toate cele 16 landuri germane au oferit un ”da” pentru revenirea fotbalului în mai. Mai lipsește doar răspunsul Angelei Merkel, care va avea o întâlnire cu reprezentanții Bundesligii pe 30 aprilie.

”Este justificat ca fotbalul să se întoarcă pe stadioane, însă fără spectatori, dar cu reguli stricte de igienă”, a spus ministrul sportului din Germania.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Jucătorii lui Bayern Munchen au fost testați
  • Trei persoane de la FC Koln au coronavirus
  • Landurile din Germania sunt de acord cu revenirea Bundesligii

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și