Închide meniul

Gazzetta dello Sport a anunțat prețul pentru care Ianis Hagi ajunge la Lazio

Dan Roșu Publicat: 3 mai 2020, 10:58

Reclamă
Gazzetta dello Sport a anunțat prețul pentru care Ianis Hagi ajunge la Lazio

DPA Images / Andrew Milligan via Hepta

Ianis Hagi poate pleca de la Rangers

Conform sursei citate, Hagi nu va fi transferat definitiv de către Rangers, echipă la care este împrumutat până la finalul sezonului. Clauza de cumpărare este de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gazzetta dello Sport: Genk nu îl vinde pe Ianis Hagi pentru mai puțin de 10 milioane de euro

"Pentru moment, Ianis se află la Rangers, dar se va intoarce în Belgia, la Genk, care a hotărât că nu îl va vinde pe mai puțin de 10 milioane de euro", susțin italienii.

Pe de altă parte, directorul sportiv al lui Rangers, Ross Wilson, a declarat că apariția Covid-19 le poate da planurile peste cap scoțienilor. Hagi a marcat 3 goluri și a dat și două assist-uri pentru echipa de pe Ibrox. 

"Ar putea afecta virsul decizia noastră de a-l cumpăra definitiv? Posibil. Cred că marele semn de întrebare este în privința redeschiderii perioadei de transferuri. Ianis, fără dubii, ne-a impresionat. 

Suntem în contact permanent cu el, atât eu, cât și Steven (n.r. Gerrard), Gary McAllisters și Michale Bale. Suntem foarte mulțumiți de el și va juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului 2019-2020, oricând se va termina acesta", a declarat Ross Wilson pentru Daily Record.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și