Închide meniul

Imagini impresionante! Jose Mourinho le-a livrat legume londonezilor care suferă din cauza pandemiei

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2020, 19:16

Reclamă
Imagini impresionante! Jose Mourinho le-a livrat legume londonezilor care suferă din cauza pandemiei

Captură Twitter

Jose Mourinho face acte de caritate în timpul pandemiei

"The Special One" a făcut o livrare specială din grădina de legume a clubului, aflată în apropierea bazei de antrenament. Portughezul a ajutat la încărcarea lădițelor, care au fost distribuite gratuit persoanelor aflate în suferință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho a sărit în ajutorul persoanelor afectate de pandemie

Dacă până acum era cunoscut mai degrabă pentru aroganța de care dădea dovadă, Mourinho pare să se fi schimbat.  

"Fac prima livrare din grădina noastră către centrul gigant de distribuție a alimentelor, care este pe stadionul lui Tottenham. Fructele și legumele proaspete, destinate inițial restaurantului primei echipe, vor merge să hrănească unele dintre cele mai vulnerabile persoane din comunitatea noastră", a declarat antrenorul care a câștigat campionatul în Portugalia, Anglia, Italia și Spania.

Mourinho încearcă să facă uitată și escapada avută la începutul lunii. Atunci a încălcat regulile de distanțare socială și a organizat o sesiune privată de antrenament într-un parc din Londra. A stat atunci aproape de Ndombele, Davinson Sanchez și Ryan Sessegnon. După ce a fost "descoperit" de jurnaliși, portughezul a ținut să-și ceară scuze.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și