Închide meniul

Imagini impresionante! Jose Mourinho le-a livrat legume londonezilor care suferă din cauza pandemiei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 29 aprilie 2020, 19:16

Imagini impresionante! Jose Mourinho le-a livrat legume londonezilor care suferă din cauza pandemiei

Captură Twitter

Jose Mourinho face acte de caritate în timpul pandemiei

"The Special One" a făcut o livrare specială din grădina de legume a clubului, aflată în apropierea bazei de antrenament. Portughezul a ajutat la încărcarea lădițelor, care au fost distribuite gratuit persoanelor aflate în suferință.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mourinho a sărit în ajutorul persoanelor afectate de pandemie

Dacă până acum era cunoscut mai degrabă pentru aroganța de care dădea dovadă, Mourinho pare să se fi schimbat.  

"Fac prima livrare din grădina noastră către centrul gigant de distribuție a alimentelor, care este pe stadionul lui Tottenham. Fructele și legumele proaspete, destinate inițial restaurantului primei echipe, vor merge să hrănească unele dintre cele mai vulnerabile persoane din comunitatea noastră", a declarat antrenorul care a câștigat campionatul în Portugalia, Anglia, Italia și Spania.

Mourinho încearcă să facă uitată și escapada avută la începutul lunii. Atunci a încălcat regulile de distanțare socială și a organizat o sesiune privată de antrenament într-un parc din Londra. A stat atunci aproape de Ndombele, Davinson Sanchez și Ryan Sessegnon. După ce a fost "descoperit" de jurnaliși, portughezul a ținut să-și ceară scuze.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile 15:12 Alex Chipciu, uluit de reacţiile la adresa lui Vlad Chiricheş: „Mi se pare incredibil că lumea a crezut că nu e” Vezi toate știrile
Citește și