Închide meniul

Alan Pardew a fost dat afară, după ce a refuzat un bonus de performanță de 100.000 de euro

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 10:42

Reclamă
Alan Pardew a fost dat afară, după ce a refuzat un bonus de performanță de 100.000 de euro

Actionpress / Matt Watson via Hepta

Alan Pardew a refuzat o primă de 100.000 de euro

Clubul olandez i-a mulțumit pentru gestul său, dar apoi a început să caute un alt tehnician. Pardew a venit în iarnă la Haga pentru a salva de la retrogradare echipa locală. ADO era pe locul 17 (penultimul) cu opt runde înainte de final, dar a avut noroc. Federația olandeză a luat decizia să anuleze sezonul și nu va exista o campioană și echipe retrogradate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alan Pardew a vrut să doneze banii primiți

Alan Pardew și-a îndeplinit obiectivul și spera să continue și în stagiunea viitoare. A primit 100.000 de euro, dar și un bonus.

”Aveam și o primă, pe care ADO a vrut să mi-o achite. Încă 100.000 de euro. Am sunat la club și le-am zis să nu-mi plătească acei bani. Am insistat să fie donați serviciului olandez de sănătate în lupta împotriva coronavirusului", a spus Pardew.

Șefii lui ADO Den Hag nu au fost impresionați și nu îi mai prelungesc contractul. 

Eredivisie a fost anulat din cauza pandemiei

Decizie drastică luată de autoritățile din Olanda. Întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19, Eredivisie nu se va mai relua. Oficialii Federației au decis ca nicio echipă să nu primească titlul.

Reclamă

Hotărârea incredibilă a fost luată după ce premierul Olandei a interzis disputarea oricărui eveniment sportiv până la data de 1 septembrie. "Este imposibil să mai jucăm, în aceste condiții, vreun meci din sezonul 2019-2020", a fost anunțul făcut imediat de Federația de Fotbal.

După 25 de etape, Ajax și AZ Alkmaar erau la egalitate de puncte. Lăncierii ocupau primul loc, grație golaverajului mai bun. Totuși, ambele echipe au primit vestea că vor reprezenta Olanda în următoarea ediție a UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:25 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-2. Safranko a reușit „dubla”! Gafă în apărarea lui Gică Hagi 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare 19:00 LIVE VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu de la Miami. Sesiunea de antrenament e ACUM în AntenaPLAY. Probleme pentru Leclerc 18:53 Ioan Ovidiu Sabău, iureş la conferinţa de presă: „S-a luat legătura cu Şumudică! Ăsta-i adevărul!” 18:42 Thomas Tuchel poate rămâne la Bayern Munchen! Un nou „caz Xavi” în fotbalul mondial. Anunțul făcut de antrenorul bavarezilor 18:23 Ora la care joacă Bernadette Szocs cu Natalia Bajor, exclusiv în AntenaPLAY, la Saudi Smash 2024. Programul complet al româncelor Vezi toate știrile
Citește și