Închide meniul

Alan Pardew a fost dat afară, după ce a refuzat un bonus de performanță de 100.000 de euro

Reclamă

Antena Sport Publicat: 27 aprilie 2020, 10:42

Alan Pardew a fost dat afară, după ce a refuzat un bonus de performanță de 100.000 de euro

Actionpress / Matt Watson via Hepta

Alan Pardew a refuzat o primă de 100.000 de euro

Clubul olandez i-a mulțumit pentru gestul său, dar apoi a început să caute un alt tehnician. Pardew a venit în iarnă la Haga pentru a salva de la retrogradare echipa locală. ADO era pe locul 17 (penultimul) cu opt runde înainte de final, dar a avut noroc. Federația olandeză a luat decizia să anuleze sezonul și nu va exista o campioană și echipe retrogradate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alan Pardew a vrut să doneze banii primiți

Alan Pardew și-a îndeplinit obiectivul și spera să continue și în stagiunea viitoare. A primit 100.000 de euro, dar și un bonus.

”Aveam și o primă, pe care ADO a vrut să mi-o achite. Încă 100.000 de euro. Am sunat la club și le-am zis să nu-mi plătească acei bani. Am insistat să fie donați serviciului olandez de sănătate în lupta împotriva coronavirusului", a spus Pardew.

Șefii lui ADO Den Hag nu au fost impresionați și nu îi mai prelungesc contractul. 

Eredivisie a fost anulat din cauza pandemiei

Decizie drastică luată de autoritățile din Olanda. Întrerupt din cauza pandemiei de Covid-19, Eredivisie nu se va mai relua. Oficialii Federației au decis ca nicio echipă să nu primească titlul.

Reclamă

Hotărârea incredibilă a fost luată după ce premierul Olandei a interzis disputarea oricărui eveniment sportiv până la data de 1 septembrie. "Este imposibil să mai jucăm, în aceste condiții, vreun meci din sezonul 2019-2020", a fost anunțul făcut imediat de Federația de Fotbal.

După 25 de etape, Ajax și AZ Alkmaar erau la egalitate de puncte. Lăncierii ocupau primul loc, grație golaverajului mai bun. Totuși, ambele echipe au primit vestea că vor reprezenta Olanda în următoarea ediție a UEFA Champions League.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile 10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni Vezi toate știrile
Citește și