Închide meniul

Oferte de ultimă oră pentru Victor Pițurcă. ”E cea mai bună echipă de acolo”

Dan Roșu Publicat: 26 aprilie 2020, 16:35

Reclamă
Oferte de ultimă oră pentru Victor Pițurcă. ”E cea mai bună echipă de acolo”

Sport Pictures / Bogdan Danescu via Hepta

Victor Pițurcă, pregătit să revină în antrenorat

"A fost o discuţie cu un club din Golf. Am primit două oferte din Kuweit zilele acestea, dar campionatul se va relua foarte târziu, deci nu se pune problema. Nu vreau să vă spun mai multe, e o echipă de acolo, cea mai bună. Nu vreau să spun despre cine este vorba. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Victor Pițurcă are o ofertă din Kuweit

În momentul ăsta nu se pune problema. Au fost şi alte oferte, unele de la echipe pe placul meu, dar nu ne-am înţeles la bani. Dar oferte au fost", a declarat Piţurcă la Realitatea Plus. Fostul selecționer a dezvăluit apoi numele echipei, Kuwait SC. 

Ion Marin este românul care a mai pregătit-o pe Kuwait SC, echipă care și-a trecut în palmares nu mai puțin de 51 de trofee în istorie. 

Totuși, Pițurcă este încă șocat de criza în care ne aflăm. ”De momente de genul acesta nu am mai avut parte niciodată. Eram jucător înaintea finalei de la Sevilla și știți ce s-a întâmplat în Ucraina. Atunci era puțină teamă, dar nu ca acum. Nici informația nu era la ordinea zilei, nu știam exact ce se petrece.

Acum e pandemie, numai în filme s-a întâmplat așa ceva. Am văzut multe filme de genul acesta”, a spus Victor Pițurcă pentru AntenaSport, cu ceva timp în urmă. 

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
0:15
VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00)
23:57 Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!” 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA Vezi toate știrile
Citește și