Închide meniul

Campionatul din Europa unde se vor relua meciurile în plină pandemie. Anunțul prim-ministrului

Antena Sport Publicat: 25 aprilie 2020, 14:55

Reclamă
Campionatul din Europa unde se vor relua meciurile în plină pandemie. Anunțul prim-ministrului

Zuma Press / Mateusz Slodkowski via hepta

Campionatul din Europa unde se vor relua meciurile în plină pandemie. Anunțul prim-ministrului

Morawiecki s-a consultat cu Danuta Dmowska-Andrzejuk, ministrul sporturilor, într-o celulă de criză timp de patru săptămâni, iar în final s-a decis ca această competiție să se reia, însă fără spectatori în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Campionatul din Polonia se va relua pe 29 mai

Jucătorii echipelor vor reveni la antrenamente pe 4 mai, iar partidele din campionat se vor disputa începând cu 29 mai. Sezonul ar trebui să se încheie pe 20 iulie, data impusă de UEFA ligilor pentru a comunica echipele participante în cupele europene în stagiunea viitoare.

Pentru jucători și antrenori se vor face teste de coronavirus, iar din momentul în care vor reveni la antrenament li s-a impus să stea izolați timp de 14 zile. 

În Polonia sunt 11,000 de cazuri de Covid-19 și s-au înregistrat 499 de decese. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:45 Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol 23:40 Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă 23:31 FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma 23:12 Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva” 23:02 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris 22:36 Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi” 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! Vezi toate știrile
Citește și