Închide meniul

Mircea Lucescu, aproape de un transfer colosal. Momentul în care l-a vrut pe Buffon la Șahtior: "Am vorbit cu agentul lui"

Valentin Pîrcălabu Publicat: 22 aprilie 2020, 11:44

Reclamă
Mircea Lucescu, aproape de un transfer colosal. Momentul în care l-a vrut pe Buffon la Șahtior: "Am vorbit cu agentul lui"

Buffon a revenit la Parma

Profimedia

Tehnicianul român a mers în Italia pentru a negocia transferul, însă s-a lovit de un refuz. Buffon a rămas la Juventus, în speranța că își va îndeplini visul cel mare: câștigarea UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"În 2013, am venit în Italia pentru a discuta cu agentul lui. Aveam o problemă cu postul de portar, aşa că m-am gândit la Buffon. Mă gândeam că este jucătorul potrivit. Nu ne temeam de concurenţă, eram de nivel european. L-am respectat întotdeauna, dar din păcate nu l-am putut cumpăra pentru că a rămas să-şi urmeze visul: Liga Campionilor cu Juventus. După şapte ani de la această întâmplare, el încă joacă”, a spus Mircea Lucescu pentru TuttoJuve.com.

Gigi Buffon își prelungește contractul cu Juventus

Cu toate că a ajuns la 42 de ani, Gigi Buffon n-are de gând să se retragă. Veteranul din poarta lui Juventus a decis să își prelungească contractul până în iunie 2021.

Jurnaliștii de la Tuttosport au făcut anunțul în privința lui Buffon și susțin că oficialii lui Juventus îl văd în continuare pe portar ca "pe un stâlp al vestiarului". În acest sezon, Buffon a bifat doar șapte apariții în Serie A, a fost titular în meciurile din Coppa Italia și a evoluat în victoria 2-0 cu Bayer Leverkusen, din Champions League.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:31 După ce a ratat transferul lui Rafa Mujica, Gigi Becali a renunţat la un alt atacant cu cifre extraordinare! 16:28 „Pot ajuta!” Mircea Lucescu, primul mesaj după întâlnirea cu Dan Șucu și George Copos! 16:12 „Are clauză de 5.000.000!” Gigi Becali îl poate pierde și pe Darius Olaru! Giovanni Becali a făcut anunțul 15:52 Connor Bedard, noua stea din NHL, va străluci la Campionatul Mondial de hochei (10-26 mai, AntenaPLAY) 15:34 PSG – Borussia Dortmund LIVE TEXT, ora 22:00. Prima finalistă a Ligii Campionilor se va stabili la Paris 15:15 Neluţu Varga a anunţat că CFR Cluj are un nou preşedinte: „Va avea puteri depline!” Lovitură de proporţii dată de ardeleni 14:05 „Se face de râsul curcilor!” Giovanni Becali, despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid: „Voi nu sunteţi sănătoşi la cap” 13:36 Anunţul radical făcut de Mircea Lucescu în ziua întâlnirii cu Dan Şucu şi George Copos 13:05 Gabi Balint, mesaj genial la 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor: „Am adus-o cu armata!” 12:43 Haniel Langaro a semnat cu CS Dinamo! Dublul câştigător al Ligii Campionilor cu Barcelona va juca în România în următorii 2 ani Vezi toate știrile
Citește și