Închide meniul

Dezvăluiri șocante din Italia: "Cu toții tușeam și aveam febră, dar nu ni s-au făcut testele de COVID-19!"

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 15:40

Reclamă
Dezvăluiri șocante din Italia: "Cu toții tușeam și aveam febră, dar nu ni s-au făcut testele de COVID-19!"

Hepta

Romelu Lukaku crede că a avut coronavirus

"Am avut o săptămână liberă în decembrie și când ne-am întors la treabă pot jura că 23 din cei 25 de jucători erau bolnavi. Nu glumesc deloc! Cu toții tușeam și aveam febră, dar nu ni s-au făcut testele de COVID-19", și-a început Lukaku dezvăluirea pe contul său de Instagram, în timpul conversației live cu jurnalistul belgian Kat Kerkhofs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukaku: "Unul dintre jucători aproape că a leșinat"

Lukaku este aproape sigur că echipa la care joacă a fost afectată de coronavirus, chiar dacă niciun caz oficial nu a fost confirmat. 

"Am jucat împotriva lui Cagliari și după vreo 25 de minute, unul dintre jucători (n.r. Milan Skriniar) a fost nevoit să iasă de pe teren. N-a mai putut continua, aproape că a leșinat. După meci aveam planificată o cină cu reprezentanții de la Puma, dar le-am mulțumit și m-am dus direct în pat. Nu ni s-au făcut testele de COVID-19 la acel moment, așa că nu putem fi siguri că am avut virusul", a mai spus Romelu Lukaku. 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:37 „Îi schimbaţi pe Daniel Niculae şi Bogdan Lobonţ?” Victor Angelescu, anunţ despre ceea ce urmează la Rapid: „Nu mă aşteptam!” 19:36 Walter Zenga a fost demis după 4 luni! Bilanţ catastrofal al fostului antrenor al FCSB-ului la ultima echipă! 19:10 EXCLUSIVPetrolul a primit interdicţie la transferuri! A treia echipă din play-out sancţionată de FIFA în această lună 18:53 Motivul pentru care Mihai Rotaru nu l-a felicitat pe Gigi Becali pentru câştigarea titlului! Patronul oltenilor a spus totul! 18:36 Vestea momentului despre Dennis Man! Răsturnare de situaţie anunţată de antrenorul Parmei 18:15 Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege” 17:56 Dan Petrescu, prima reacţie după ce a revenit la CFR Cluj! Singurul obiectiv pe care i l-a trasat de Neluţu Varga: „E clar!” 17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și