Închide meniul

Dezvăluiri șocante din Italia: "Cu toții tușeam și aveam febră, dar nu ni s-au făcut testele de COVID-19!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 21 aprilie 2020, 15:40

Dezvăluiri șocante din Italia: "Cu toții tușeam și aveam febră, dar nu ni s-au făcut testele de COVID-19!"

Hepta

Romelu Lukaku crede că a avut coronavirus

"Am avut o săptămână liberă în decembrie și când ne-am întors la treabă pot jura că 23 din cei 25 de jucători erau bolnavi. Nu glumesc deloc! Cu toții tușeam și aveam febră, dar nu ni s-au făcut testele de COVID-19", și-a început Lukaku dezvăluirea pe contul său de Instagram, în timpul conversației live cu jurnalistul belgian Kat Kerkhofs.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lukaku: "Unul dintre jucători aproape că a leșinat"

Lukaku este aproape sigur că echipa la care joacă a fost afectată de coronavirus, chiar dacă niciun caz oficial nu a fost confirmat. 

"Am jucat împotriva lui Cagliari și după vreo 25 de minute, unul dintre jucători (n.r. Milan Skriniar) a fost nevoit să iasă de pe teren. N-a mai putut continua, aproape că a leșinat. După meci aveam planificată o cină cu reprezentanții de la Puma, dar le-am mulțumit și m-am dus direct în pat. Nu ni s-au făcut testele de COVID-19 la acel moment, așa că nu putem fi siguri că am avut virusul", a mai spus Romelu Lukaku. 

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:03 Fanii au luat cu asalt casele de bilete, înainte de FCSB – Rapid! Se va bate recordul de asistenţă din acest sezon 12:00 LIVE VIDEOFIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola | Antrenamentele sunt ACUM în AntenaPLAY 11:57 VIDEORed Bull a atins o bornă fabuloasă în Formula 1™, după ce Max Verstappen a obținut pole-position-ul în China 11:20 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole-position în Marele Premiu al Chinei! Cursa e duminică (10:00) pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat Vezi toate știrile
Citește și