Închide meniul

Lovitura financiară pe care Gică Hagi o dă în plină pandemie de Covid-19

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2020, 12:21

Reclamă
Lovitura financiară pe care Gică Hagi o dă în plină pandemie de Covid-19

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi profită de pe urma transferului lui Ianis Hagi

Atunci când a fost vândut de Viitorul la Genk, pentru 4 milioane de euro, Hagi a păstrat și un procent de 20% dintr-un eventual transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi poate câștiga până la două milioane de euro în urma transferului lui Ianis

Astfel, dacă Rangers va plăti 5 milioane de euro lui Genk pentru transferul definitiv, un milion va ajunge în conturile lui Hagi. 

Situația devine și mai profitabilă pentru clubul dobrogean dacă gruparea de pe Ibrox nu activează clauza de cumpărare și mijlocașul revine în Belgia. Lazio pune pe masă o ofertă de 10 milioane de euro, iar, în acest caz, două milioane vor reprezenta partea Viitorului. 

”Așa, la viziune cred că se aseamănă. La viziune, la comportament, are și stângul și dreptul. Cred că Hagi (n.r. – Gică Hagi) avea mai multă explozie, viteză, forță de penetrare. Ianis e mai fin în execuții, mai fin în deplasare. Are o finețe și o gleznă de mare fotbalist”, a spus Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:45 VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00) 22:35 Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!” 22:20 Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!” 22:02 Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic 21:31 NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final 21:29 Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri 21:00 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY 20:42 „S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri 20:35 U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda 20:29 Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori” Vezi toate știrile
Citește și