Închide meniul

Lovitura financiară pe care Gică Hagi o dă în plină pandemie de Covid-19

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 20 aprilie 2020, 12:21

Lovitura financiară pe care Gică Hagi o dă în plină pandemie de Covid-19

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi profită de pe urma transferului lui Ianis Hagi

Atunci când a fost vândut de Viitorul la Genk, pentru 4 milioane de euro, Hagi a păstrat și un procent de 20% dintr-un eventual transfer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Hagi poate câștiga până la două milioane de euro în urma transferului lui Ianis

Astfel, dacă Rangers va plăti 5 milioane de euro lui Genk pentru transferul definitiv, un milion va ajunge în conturile lui Hagi. 

Situația devine și mai profitabilă pentru clubul dobrogean dacă gruparea de pe Ibrox nu activează clauza de cumpărare și mijlocașul revine în Belgia. Lazio pune pe masă o ofertă de 10 milioane de euro, iar, în acest caz, două milioane vor reprezenta partea Viitorului. 

”Așa, la viziune cred că se aseamănă. La viziune, la comportament, are și stângul și dreptul. Cred că Hagi (n.r. – Gică Hagi) avea mai multă explozie, viteză, forță de penetrare. Ianis e mai fin în execuții, mai fin în deplasare. Are o finețe și o gleznă de mare fotbalist”, a spus Sânmărtean, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:50 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român Vezi toate știrile
Citește și