Închide meniul

Andres Iniesta, încurajat să devină antrenor după retragere: ”Mereu îmi spune asta”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 12:56

Reclamă
Andres Iniesta, încurajat să devină antrenor după retragere: ”Mereu îmi spune asta”

DPA Images / Rodrigo Reyes Marin via hepta

Andres Iniesta, încurajat să devină antrenor după retragere: ”Mereu îmi spune asta”

Iniesta are 35 de ani și evoluează în prima ligă din Japonia la Vissel Kobe, dar nu știe încă ceva face după retragere. Xavi, tehnician în Qatar, îl sfătuiește zilnic să îi urmeze exemplul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andres Iniesta: ”Xavi mereu îmi spune să devin antrenor”

”Încă vorbesc mult cu Xavi și mereu îmi spune să devin antrenor. Mă încurajează tot timpul și ar dori ca eu să îmi testez capacitățile să văd dacă îmi place.

Știe că îmi place foarte mult fotbalul și probabil din acest motiv s-ar bucura pentru mine să devin antrenor într-o bună zi. Deocamdată sunt jucător și nu știu încă ce voi face cu viitorul meu. Mă voi gândi bine la asta”, a spus Iniesta pentru Marca.

Iniesta a fost un ”produs” al clubului Barcelona, fiind promovat de la echipa a doua în anul 2002. A evoluat în 454 de meciuri, reușind să marcheze 44 de goluri și a câștigat nu mai puțin de 32 de trofee. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

E Alexandru Chipciu un transfer potrivit pentru FCSB?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:45 UPDATESimona Halep – McCartney Kessler LIVE TEXT, la Trophee Clarins. Organizatorii au anulat toate meciurile zilei din cauza ploii 15:00 UPDATEGigi Becali, mesaj tranşant pentru Louis Munteanu: „Întrebaţi-l: ‘Vrea în Liga Campionilor sau în Giuleşti?'” 14:25 Preşedintele La Liga a anunţat sosirea lui Kylian Mbappe la Real Madrid: „Este jucătorul lor din sezonul viitor” 13:01 EXCLUSIVPrima reacţie a lui Alexandru Chipciu, după ce Gigi Becali a anunţat că-l va transfera la FCSB 12:38 NEWS ALERTGigi Becali, dezvăluire BOMBĂ despre Florinel Coman: „N-o să plece! Trebuie să îl ţii! Îi dau eu bani” 12:37 NEWS ALERTAlexandru Chipciu, la FCSB! Anunţ de ultimă oră făcut de Gigi Becali 12:27 Gigi Becali, anunţ despre transferul lui Denis Alibec la FCSB: „Au plâns mama şi bunica lui. Dacă nu plângeau, o ţinea pe jocuri” 11:47 Golgheterul dorit de Dan Petrescu, cale liberă spre CFR Cluj! Anunţul momentului 11:38 VIDEOFanii lui Arsenal au dat cu articificii noaptea la hotelul unde credeau că e Manchester City cazată. „Cetăţenii” erau încă acasă 11:34 Ferrari, dublă lovitură înaintea Marelui Premiu de Formula 1™ de la Imola! A anunţat că a luat doi oameni de la Mercedes Vezi toate știrile
Citește și