Închide meniul

Andres Iniesta, încurajat să devină antrenor după retragere: ”Mereu îmi spune asta”

Antena Sport Publicat: 18 aprilie 2020, 12:56

Reclamă
Andres Iniesta, încurajat să devină antrenor după retragere: ”Mereu îmi spune asta”

DPA Images / Rodrigo Reyes Marin via hepta

Andres Iniesta, încurajat să devină antrenor după retragere: ”Mereu îmi spune asta”

Iniesta are 35 de ani și evoluează în prima ligă din Japonia la Vissel Kobe, dar nu știe încă ceva face după retragere. Xavi, tehnician în Qatar, îl sfătuiește zilnic să îi urmeze exemplul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andres Iniesta: ”Xavi mereu îmi spune să devin antrenor”

”Încă vorbesc mult cu Xavi și mereu îmi spune să devin antrenor. Mă încurajează tot timpul și ar dori ca eu să îmi testez capacitățile să văd dacă îmi place.

Știe că îmi place foarte mult fotbalul și probabil din acest motiv s-ar bucura pentru mine să devin antrenor într-o bună zi. Deocamdată sunt jucător și nu știu încă ce voi face cu viitorul meu. Mă voi gândi bine la asta”, a spus Iniesta pentru Marca.

Iniesta a fost un ”produs” al clubului Barcelona, fiind promovat de la echipa a doua în anul 2002. A evoluat în 454 de meciuri, reușind să marcheze 44 de goluri și a câștigat nu mai puțin de 32 de trofee. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:25 Dan Şucu s-a întâlnit cu Marius Şumudică, la o zi după „revoluţia” anunţată la Rapid! Concluzia patronului giuleştenilor 19:03 AS Roma – Bayer Leverkusen şi Marseille – Atalanta LIVE TEXT (22:00). Încep semifinalele Europa League şi Conference League 18:43 FotoLovitura uriaşă pe care a dat-o fiica cea mică a lui George Copos! Reacţia milionarului: „Este incredibil, e un fenomen!” 18:36 Alpine a anunţat o mutare importantă! Cine a fost adus pentru a salva sezonul francezilor 17:53 „Dacă faci iar tâmpenia asta…” Basarab Panduru îl avertizează pe Dan Şucu, după „revoluţia” anunţată la Rapid: „Asta e ţurcă” 17:45 Cristina Neagu, discurs războinic înaintea returului infernal cu Metz: „E nevoie de un meci perfect” 17:12 Siyabonga Ngezana a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat când a ajuns la FCSB: „A fost primul şoc” 16:40 VIDEOEduard Ionescu, Elena Zaharia şi Ioana Sîngeorzan, victorii pe linie la Saudi Smash 2024, în AntenaPLAY 16:33 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 2 mai 15:44 Germania va avea 5 echipe în Liga Campionilor, în sezonul următor Vezi toate știrile
Citește și