Închide meniul

E coleg cu Ciprian Tătărușanu și s-a reapucat de muzică… pentru orice eventualitate

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 14:25

Reclamă
E coleg cu Ciprian Tătărușanu și s-a reapucat de muzică… pentru orice eventualitate

Zuma Press / Jonathan Moscrop via Hepta

Coechipierul lui Ciprian Tătărușanu vrea să devină artist

Cele mai multe echipe au tăiat salariile sau și-au trimis angajații în șomaj tehnic. Nici Olympique Lyon nu a făcut excepție, iar Ciprian Tătărușanu și colegii săi au fost anunțați că intră în șomaj parțial, încă de pe data de 19 martie. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu mai mult timp la dispoziție, Memphis Depay a revenit la o mai veche pasiune și a anunțat că își va lansa în curând o melodie. Olandezul și-a descoperit talentul încă de acum trei ani, când a avut mai multe tentative de a intra pe piața muzicală.  

Muzica lui Depay nu e pe gustul tuturor

Melodiile lui Depay combină mai multe stiluri: hip hop, trap și pop. Fanii lui Lyon i-au apreciat talentul. "Nu credeam că cel mai bun rapper din Lyon e și fotbalist aici", a fost unul dintre comentariile primite de olandez pe pagina de socializare. 

Creațiile sale nu au fost însă și pe gustul englezilor. Fostul jucător al lui Manchester United s-a ales cu un val de critici, în urmă cu doi ani. "Axează-te doar pe fotbal", i-au recomandat unii dintre urmăritori.  

Reclamă

Mai jos poți vedea una dintre melodiile mai vechi interpretate de Memphis Depay. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” 16:44 VIDEOApărare eroică a României în meciul cu Japonia, de la Campionatul Mondial de hochei, Divizia 1, Grupa A Vezi toate știrile
Citește și