Închide meniul

Blocați de pandemie de o lună, la 7.000 de kilometri de casă! Au fost bătuți și jefuiți!

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 11:07

Reclamă
Blocați de pandemie de o lună, la 7.000 de kilometri de casă! Au fost bătuți și jefuiți!

Zuma Press / Paula Acunzo via Hepta

Suporterii se află în Buenos Aires

Bucuria unui meci de fotbal s-a transformat într-un adevarat coșmar pentru cei 15 suporteri columbieni. Aceștia au ajuns la Buenos Aires, pentru a vedea duelul dintre Boca Juniors și Independiente Medellin, din Copa Libertadores (3-0). Au ajuns la partidă, dar nu au mai putut reveni în Columbia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Associated Press, pe 10 martie, au încercat să se întoarcă acasă prin Bolivia și Brazilia, dar granițele s-au închis chiar înainte să părăsească Argentina. De atunci, au stat în orășelul La Quiaca, unde susțin că au fost bătuți și jefuiți. Ulterior, au fost urcați într-un autobuz și trimiși înapoi la Buenos Aires. 

"Nu știm ce se va întâmpla cu noi"

A trecut mai bine de o lună de când cei 15 suporteri au rămas blocați în Argentina. Cu toate că au fost testați de COVID-19, iar rezultatele au ieșit negative, aceștia n-au avut voie să se întoarcă în Columbia. În prezent, se află într-un motel din capitala Argentinei. 

"Nu știm ce se va întâmpla cu noi. Avem nevoie ca autoritățile din Columbia să intervină și să ne ajute să ne întoarcem în țară. Ne-au spus că ne mai țin aici pentru o zi, apoi nu știm ce va urma", a declarat unul dintre suporteri, Angelo Taborda, pentru Associated Press. 

Starea de urgență din Argentina ar trebui să fie ridicată în următoarele zile, dar autoritățile columbiene sunt obligate să achite "nota de plată" pentru cei 15 fani. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:45 LIVE TEXTPSG – Borussia Dortmund 0-0. Prima finalistă a Ligii Campionilor se stabileşte la Paris 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului 21:14 „A greșit!” Mihai Stoica, verdict despre ocazia irosită de Octavian Popescu în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 20:57 Surprizele pregătite de selecționerul Belgiei pentru EURO 2024. Cu ce jucători se pot duela „tricolorii” lui Edi Iordănescu 20:56 FotoGloria Buzău a promovat în Liga 1! Focuri de artificii la Buzău, după performanţa uriaşă! 20:35 Ce a spus Mihai Rotaru despre Gigi Becali, după ce Universitatea Craiova a învins-o cu 2-0 pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și