Închide meniul

Blocați de pandemie de o lună, la 7.000 de kilometri de casă! Au fost bătuți și jefuiți!

Reclamă

Antena Sport Publicat: 17 aprilie 2020, 11:07

Blocați de pandemie de o lună, la 7.000 de kilometri de casă! Au fost bătuți și jefuiți!

Zuma Press / Paula Acunzo via Hepta

Suporterii se află în Buenos Aires

Bucuria unui meci de fotbal s-a transformat într-un adevarat coșmar pentru cei 15 suporteri columbieni. Aceștia au ajuns la Buenos Aires, pentru a vedea duelul dintre Boca Juniors și Independiente Medellin, din Copa Libertadores (3-0). Au ajuns la partidă, dar nu au mai putut reveni în Columbia. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit Associated Press, pe 10 martie, au încercat să se întoarcă acasă prin Bolivia și Brazilia, dar granițele s-au închis chiar înainte să părăsească Argentina. De atunci, au stat în orășelul La Quiaca, unde susțin că au fost bătuți și jefuiți. Ulterior, au fost urcați într-un autobuz și trimiși înapoi la Buenos Aires. 

"Nu știm ce se va întâmpla cu noi"

A trecut mai bine de o lună de când cei 15 suporteri au rămas blocați în Argentina. Cu toate că au fost testați de COVID-19, iar rezultatele au ieșit negative, aceștia n-au avut voie să se întoarcă în Columbia. În prezent, se află într-un motel din capitala Argentinei. 

"Nu știm ce se va întâmpla cu noi. Avem nevoie ca autoritățile din Columbia să intervină și să ne ajute să ne întoarcem în țară. Ne-au spus că ne mai țin aici pentru o zi, apoi nu știm ce va urma", a declarat unul dintre suporteri, Angelo Taborda, pentru Associated Press. 

Starea de urgență din Argentina ar trebui să fie ridicată în următoarele zile, dar autoritățile columbiene sunt obligate să achite "nota de plată" pentru cei 15 fani. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:50 VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League 23:28 „E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic! 23:20 UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!” 23:12 „Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare! 23:01 Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!” 23:00 „Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare! 22:40 Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!” 22:32 „Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”! 22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! Vezi toate știrile
Citește și