Închide meniul

10 milioane de euro, pentru transferul lui Ianis Hagi. Anunțul uriaș făcut de Gazzetta dello Sport

Dan Roșu Publicat: 17 aprilie 2020, 10:28

Reclamă
10 milioane de euro, pentru transferul lui Ianis Hagi. Anunțul uriaș făcut de Gazzetta dello Sport

Profimediaimages

Ianis Hagi, aproape de Lazio

”Varianta concretă e Ianis Hagi, fiul unui artist. Costă 10 milioane, iar Lazio îl urmărește de mult timp. Polivalența îl face și mai atractiv", susțin italienii despre internaționalul cotat la 4.5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Italienii îl urmăresc de mai mult timp pe mijlocașul de 21 de ani și accepta prețul anunțat de Genk. Inițial belgienii ceruseră 6 milioane pentru jucătorul împrumutat la Rangers. 

Rangers nu vrea să îl transfere pe Ianis Hagi

Chiar dacă a marcat 3 goluri și a oferit și două assist-uri, Gerrard nu vrea să îl păstreze pe Ianis pe Ibrox, afacere ce ar fi costat 5 milioane de euro. Împrumutul lui expiră la finalul sezonului.

Până atunci, Ianis se antrenează și respectă un program impus de legenda lui Liverpool, chiar și de la distanță. El se află în România. 

"Are un program de antrenament de la club pe care îl face zilnic. E foarte serios, mănâncă meniul pe care i-l dau cei de la club", a spus Gică Popescu.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:25 LIVE TEXTReal Madrid – Bayern Munchen 0-1. Alphonso Davies a marcat un gol superb pe Bernabeu 23:05 Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni! 22:31 Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată” 22:26 Fiorentina, din nou în finala Conference League! Italienii au trecut în semifinale de Club Brugge 21:56 Adi Popa a spus ce au făcut jucătorii de la CSA Steaua în ziua în care s-au împlinit 38 de ani de la câştigarea Cupei Campionilor 21:43 Claudiu Niculescu a început să râdă când a fost întrebat de Dinamo, după despărţirea de Şelimbăr! Mesaj clar pentru conducere 21:02 FotoAdrian Mutu, poză cu un crocodil, alături de soţie şi de fiul Tiago: „O zi minunată” 20:53 Jaqueline Cristian, în turul 2 de la Roma! Posibil duel „de foc” cu Coco Gauff în turul 3 20:28 FotoTeodora Stoica, imagini emoţionante cu tatăl ei, Mihai Stoica: „Un vis devenit realitate” 20:14 Rapid are un nou director sportiv! Anunţul oficial al clubului patronat de Dan Şucu Vezi toate știrile
Citește și