Închide meniul

Gică Hagi, detalii despre viitorul lui Ianis: ”Au fost multe discuții, sunt mulțumiți de el”

Dan Roșu Publicat: 13 aprilie 2020, 7:57

Reclamă
Gică Hagi, detalii despre viitorul lui Ianis: ”Au fost multe discuții, sunt mulțumiți de el”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gică Hagi vorbește despre viitorul lui Ianis

"Antrenorii lui Rangers sunt foarte mulțumiți de Ianis, iar el este foarte fericit în Scoția. Este mulțumit de lucrurile pe care le-a găsit acolo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Au fost multe discuții despre viitorul lui și vom vedea ce se va întâmpla. Rangers are o clauză de cumpărare, astfel că de club depinde. Nu e ca și cum noi îi întrebăm în fiecare zi dacă o vor activa", a spus Hagi, pentru tribalfootball.com.

Ianis Hagi, între Rangers și Lazio

Ianis Hagi este împrumutat de Genk la Rangers. Chiar dacă tatăl său crede că va rămâne pe Ibrox, scoțienii susțin că echipa nu va activa clauza de cumpărare de 5 milioane de euro.

De acest lucru încearcă să profite Lazio, dar pentru italieni prețul este altul. Genk cere 12 milioane pentru mijlocașul de 21 de ani, care este favoritul directorului sportiv al romanilor, Tare. 

3 goluri și două pase decisive și-a trecut în cont Ianis pentru Rangers.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:18 Florin Talpan a dat în judecată CSA Steaua, iar motivul e incredibil! Prima reacție a juristului: „Am câștigat atâtea procese..” 20:00 LIVE VIDEOSporting – Chaves 0-0. Campioana Portugaliei primeşte trofeul, LIVE în AntenaPLAY. Spectacol total la Lisabona 19:58 Gabriela Ruse, eliminată în semifinalele turneului Trophee Clarins! A fost învinsă de Emma Navarro 19:50 VideoBolton – Oxford United 0-2 în AntenaPLAY. Oxford s-a calificat în Champioship! Sărbătoare de zile mari pe Wembley 19:42 „Am aflat și eu!” Prima reacție a lui Xavi, după ce s-a scris că va fi dat afară de la Barcelona! 19:40 VIDEOCanada – Finlanda 5-3, în AntenaPLAY! Revenire spectaculoasă a canadienilor! Danemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 18:54 VIDEOUPDATE | Oliver Goethe a câştigat sprintul din Formula 3 de la Imola, LIVE în AntenaPLAY! Cursa e duminică în AntenaPLAY (9:30) 18:50 Roberto De Zebri nu va mai fi antrenorul lui Brighton! Fostul jucător de la CFR Cluj, dorit de Barcelona și de Bayern 18:29 FotoBayer Leverkusen a primit trofeul de campioană a Germaniei! Echipa lui Xabi Alonso a terminat campionatul neînvinsă 18:26 Reacția lui Ciprian Marica, după ce s-a aflat că Denis Alibec ar semna cu Farul! Care este poziția echipei lui Gică Hagi Vezi toate știrile
Citește și