Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu îi atacă pe cei care se distrează pe seama lui Ianis Hagi: ”Să se uite în oglindă”

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2020, 17:04

Reclamă
EXCLUSIV | Răzvan Lucescu îi atacă pe cei care se distrează pe seama lui Ianis Hagi: ”Să se uite în oglindă”

DPA Images / Giannis Papanikos via Hepta

Răzvan Lucescu îl apără pe Ianis Hagi

Unii iubitori ai fotbalului din România fac glume pe seama lui Ianis Hagi, despre care susțin că nu va ajunge niciodată un mare fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Răzvan Lucescu pentru Ianis Hagi

”Nu știu dacă Ianis Hagi va fi numărul unu în Europa, numărul unu la Rangers sau numărul unu în România, dar are o valoare care îi permite să aibă o viață profesională la un nivel foarte bun, să realizeze ceva. Cei care îl ironizează să se uită în oglindă să vadă ce au realizat.

Are talent, are o educație profesională corectă. Are nevoie să fie puternic, el va trece prin niște dezamăgiri și trebuie să treacă mai departe peste aceste frustrări pentru a ajunge cu adevărat în top. Are în față un viitor bun pentru viața personală”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Ianis ar putea ajunge la Lazio

După ce presa din Scoția a anunțat că Rangers nu îl va transfera definitiv pe mijlocașul nostru, Lazio a intrat pe fir, Hagi fiind ținta numărul unu a lui Tare, directorul sportiv al italienilor.

Genk vrea pentru Ianis 12 milioane de euro și rămâne de văzut ce ofertă concretă va înainta echipa de pe locul 2 din Serie A. Ianis Hagi se află momentan acasă, alături de familie. Tatăl său e de părere că ar trebui să mai rămână la Rangers.

Reclamă

"Îi e foarte bine la club, sunt foarte mulțumiți de el. El e încântat de ce a găsit acolo. S-a simțit foarte bine și atât. Vom vedea ce se va întampla! Nu tragem o concluzie în fiecare zi", susține Gică Hagi. 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:44 Singurul mesaj afișat de fanii de la Rapid, la meciul cu CFR Cluj! Ce le-au transmis jucătorilor 21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români Vezi toate știrile
Citește și