Închide meniul

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu îi atacă pe cei care se distrează pe seama lui Ianis Hagi: ”Să se uite în oglindă”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 12 aprilie 2020, 17:04

EXCLUSIV | Răzvan Lucescu îi atacă pe cei care se distrează pe seama lui Ianis Hagi: ”Să se uite în oglindă”

DPA Images / Giannis Papanikos via Hepta

Răzvan Lucescu îl apără pe Ianis Hagi

Unii iubitori ai fotbalului din România fac glume pe seama lui Ianis Hagi, despre care susțin că nu va ajunge niciodată un mare fotbalist.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesajul lui Răzvan Lucescu pentru Ianis Hagi

”Nu știu dacă Ianis Hagi va fi numărul unu în Europa, numărul unu la Rangers sau numărul unu în România, dar are o valoare care îi permite să aibă o viață profesională la un nivel foarte bun, să realizeze ceva. Cei care îl ironizează să se uită în oglindă să vadă ce au realizat.

Are talent, are o educație profesională corectă. Are nevoie să fie puternic, el va trece prin niște dezamăgiri și trebuie să treacă mai departe peste aceste frustrări pentru a ajunge cu adevărat în top. Are în față un viitor bun pentru viața personală”, a spus Răzvan Lucescu, în exclusivitate pentru AntenaSport. 

Ianis ar putea ajunge la Lazio

După ce presa din Scoția a anunțat că Rangers nu îl va transfera definitiv pe mijlocașul nostru, Lazio a intrat pe fir, Hagi fiind ținta numărul unu a lui Tare, directorul sportiv al italienilor.

Genk vrea pentru Ianis 12 milioane de euro și rămâne de văzut ce ofertă concretă va înainta echipa de pe locul 2 din Serie A. Ianis Hagi se află momentan acasă, alături de familie. Tatăl său e de părere că ar trebui să mai rămână la Rangers.

Reclamă

"Îi e foarte bine la club, sunt foarte mulțumiți de el. El e încântat de ce a găsit acolo. S-a simțit foarte bine și atât. Vom vedea ce se va întampla! Nu tragem o concluzie în fiecare zi", susține Gică Hagi. 

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 13:20 LIVE VIDEOYokohama – Ulsan e ACUM în AntenaPLAY! Al-Ain, prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! 12:01 Schimbare majoră în Formula 1, din 2025! 11:49 Mesajul lui Edi Iordănescu după accidentarea teribilă a lui Olimpiu Moruţan, înainte de EURO 2024: „Toţi alături de tine, Oli” 11:40 Mesajul pe care i l-a transmis Dennis Man lui Olimpiu Moruţan, după ce acesta s-a accidentat grav şi ratează EURO 2024! 11:18 Cu ce a ajuns să se ocupe Hakan Şukur în exil, în SUA, şi cum arată acum: „Erdogan mi-a luat tot” 11:15 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi a fost invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 10:49 Sepsi – FCSB LIVE TEXT (21:45). Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă! Echipele probabile Vezi toate știrile
Citește și