Închide meniul

Jucătorii lui Juventus nu se tem doar de coronavirus. "Nu pot să rezist tentației de a mânca biscuiți"

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2020, 14:50

Reclamă
Jucătorii lui Juventus nu se tem doar de coronavirus. "Nu pot să rezist tentației de a mânca biscuiți"

Profimediaimages

Aaron Ramsey, speriat că nu va trece proba cântarului

Aaron Ramsey a dezvăluit că își face griji din cauza greutății cu care va reveni la antrenamente. Galezul este zilnic supus tentației. Nu se poate opri din a mânca dulciurile gătite de soție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Aaron Ramsey a pierdut "meciul" cu biscuții

Mijlocașul lui Juventus se așteaptă să pice testul cântarului. Într-un interviu oferit pentru Gazzetta dello Sport, Ramsey a recunoscut că va avea probleme când va da ochii cu Maurizio Sarri.

"Fac toate exercițiile acasă, dar nu este la fel ca și atunci când sunt pe teren. Până acum nu mi-a fost frică de faptul că aș putea să mă îngraș. Totuși, soția mea gătește excelent și mie îmi place să mânanc. Este o problemă, mai ales că e vorba de biscuți. Îmi place să îmi fac ceai și am obiceiul să mănânc și biscuiți. Nu le pot rezista!", a declarat Aaron Ramsey.

Galezul care are 3 goluri în 15 meciuri le-a oferit și vești bune fanilor. "Se pare că, în cel mai sucurt timp, mă voi putea antrena din nou alături de echipă", a fost reacția lui Ramsey. Acesta a confirmat scenariul anunțat, în ultimele zile, de jurnaliștii italieni. Conform acestora, cluburile din Serie A sunt în discuții cu autoritățile pentru a-și relua pregătirile pe 4 mai. Cristiano Ronaldo a și fost chemat înapoi la Torino de conducătorii lui Juventus.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:00 LIVE VIDEOCalificările pentru cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami sunt ACUM, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY 22:55 „Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe 22:45 „Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu 22:37 Prima reacţie a lui Gică Hagi, după umilinţa din Farul – Sepsi 1-4: „Un meci de care îţi este ruşine! E greu să accepţi” 22:26 Marius Ștefănescu, anunțul momentului despre transferul la FCSB. Ce a spus despre declarațiile lui Laszlo Dioszegi 22:16 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abbi Pulling, pe primul loc în a doua sesiune de antrenamente, live în AntenaPLAY 21:59 Farul – Sepsi 1-4! Umilință uriașă pentru echipa lui Gică Hagi! Safranko a făcut spectacol la Ovidiu 21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko Vezi toate știrile
Citește și