Închide meniul

Barcelona a sărit în ajutorul medicilor din Catalonia. Donație importantă a liderului din La Liga

Iulian Focșăneanu Publicat: 12 aprilie 2020, 13:46

Reclamă
Barcelona a sărit în ajutorul medicilor din Catalonia. Donație importantă a liderului din La Liga

DPA Images / Matthias Oesterle

Barcelona donează 15.000 de echipamente de protecție

Astfel, Fundația Barcelona va dona spitalelor nu mai puțin de 15.000 de echipamente de protecție. Ea a anunțat că se va ocupa și de distribuție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Barcelona donează echipamente de protecție pentru medici

Clubul Barcelona reușit să achiziționeze echipament individual de protecție (PPE) din China. Primul transport a ajuns deja în Catalonia și va fi trimis către spitalele din zona care au cea mai mare nevoie. Oficialii liderului din La Liga au anunțat că vor continua să aprovizioneze medicii până când pandemia va fi învinsă.

O donație importantă a făcut și Lionel Messi. Căpitanul echipei a ajutat cu 1 milion de euro Spitalul Clinic din Barcelona și un centru medical din țara natală, Argentina. O sumă similară a fost oferită și de fostul antrenor al catalanilor, Pep Guardiola, cel care și-a pierdut mama din cauza virusului ucigaș.

Spania este țara europeană cu cele mai multe cazuri confirmate de Covid-19. 166.000 de oameni au fost infectați, iar 17.000 de persoane au decedat.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și