Închide meniul

VIDEO | Om al străzii, lovit și umilit! Filmarea care a scandalizat Brazilia l-a făcut pe Juninho să ia atitudine

Antena Sport Publicat: 12 aprilie 2020, 5:40

Reclamă
VIDEO | Om al străzii, lovit și umilit! Filmarea care a scandalizat Brazilia l-a făcut pe Juninho să ia atitudine

Abaca Press / Lafabregue via Hepta

Juninho îl ajută pe omul străzii care a fost agresat

Filmarea este realizată chiar din mașina agresorului. Omul străzii vine la geam și îi cere bani, iar bărbatul vorbește cu el și chiar scoate o bancnotă de 20 de reali. Apoi, brusc își schimbă atitudinea și îi dă o palmă amărâtului, îl numește "vagabond" și îi spune să se ducă la muncă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginile au iscat o adevărat revoluție pe rețelele de socializare și foarte mulți oameni au vrut să-i dea o mână de ajutor omului străzii. 

Juninho a luat atitudine

Fostul jucător al lui Olympique Lyon, Juninho Pernambucano, a fost și el șocat de filmare și s-a hotărât să se implice. A luat legătura cu avocatul său din Brazilia pentru a-l găsi pe cel agresat. 

"După tortură (de nemăsurat, inexplicabilă), umilirea cuiva este cea mai gravă agresiune împotriva ființelor umane. Te afectează mai mult decât palma în sine. Rogerio Pereira (n.r. avocatul lui Juninho) va conduce procesul", a fost prima reacție a starului brazilian. 

Reclamă

Juninho a aflat cine este omul străzii. Numele său este Anderson și are probleme cu drogurile. Fostul fotbalist a decis să îl ajute în cel mai bun mod cu putință. 

"Îl vom trimite pe Anderson, cu acordul lui, la o clinică de dezintoxicare, unde va fi în siguranță pentru cel puțin trei luni. Familia lui Anderson a avut cuvinte frumoase despre el. Iar el este conștient că are nevoie de ajutor", a fost mesajul de pe Twitter al lui Juninho. 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” 12:31 CSA Steaua, sancţionată de Comisia de Disciplină! Echipa din Ghencea va juca fără spectatori! Ce amendă trebuie să plătească 12:10 Statuia lui Dani Alves din oraşul natal a fost retrasă Vezi toate știrile
Citește și