Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic chiar nu se teme de coronavirus. A fost surprins la antrenamentele lui Hammarby

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 13:22

Reclamă
Zlatan Ibrahimovic chiar nu se teme de coronavirus. A fost surprins la antrenamentele lui Hammarby

Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic, la antrenamentele lui Hammarby

Atacantul suedez a îmbrăcat echipamentul echipei din țara natală și a lăsat de înțeles că nu îi este frică de pandemia care a oprit fotbalul. Din vară, Zlatan ar putea semna cu gruparea la care a decis deja să investească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, antrenament alături de Hammarby

Ibrahimovic s-a întors în Suedia de îndată ce meciurile din Serie A au fost suspendate. După o lună petrecută în sala de forță, Zlatan s-a decis să revină pe gazon. Jurnaliștii de la Expressen l-au surprins la primul antrenament. Tot ei au luat prima reacție a președintelui clubului Hammarby. 

"Nu este mare lucru, pur și simplu și-a dorit să revină și ne-a întrebat dacă se poate antrena cu noi. Bineînțeles că am acceptat, este amuzant că el și-a dorit să se pregătească alături de noi", a declarat Richard von Yxkull.

Ibra nu s-a ferit să intre în contact cu ceilalți jucători. A înscris și un gol, primul după o lună de așteptare. Din vară, cel mai bun marcator din naționala Suediei ar putea îmbrăca din nou tricoul lui Hammarby. Contractul cu AC Milan expiră în vară, iar Zlatan nu își mai dorește să continue la echipa cu care a câștigat titlul în 2011. 

Reclamă

Ibrahimovic a preluat 25% din acțiunile lui Hammarby, decizie care i-a înfuriat pe fanii echipei care l-a lansat în fotbalul mare, Malmo. La începutul anului, aceștia au doborât de pe soclu statuia celui pe care îl consideră "trădător".

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu 8:39 Carlo Ancelotti, semnal de alarmă după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „A fost momentul nostru de slăbiciune!” 8:39 Thomas Tuchel, mesaj acid către „galactici”, după Bayern Munchen – Real Madrid 2-2: „Au marcat două goluri din două ocazii” 8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
Vezi toate știrile
Citește și