Închide meniul

Zlatan Ibrahimovic chiar nu se teme de coronavirus. A fost surprins la antrenamentele lui Hammarby

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 9 aprilie 2020, 13:22

Zlatan Ibrahimovic chiar nu se teme de coronavirus. A fost surprins la antrenamentele lui Hammarby

Profimediaimages

Zlatan Ibrahimovic, la antrenamentele lui Hammarby

Atacantul suedez a îmbrăcat echipamentul echipei din țara natală și a lăsat de înțeles că nu îi este frică de pandemia care a oprit fotbalul. Din vară, Zlatan ar putea semna cu gruparea la care a decis deja să investească.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Zlatan Ibrahimovic, antrenament alături de Hammarby

Ibrahimovic s-a întors în Suedia de îndată ce meciurile din Serie A au fost suspendate. După o lună petrecută în sala de forță, Zlatan s-a decis să revină pe gazon. Jurnaliștii de la Expressen l-au surprins la primul antrenament. Tot ei au luat prima reacție a președintelui clubului Hammarby. 

"Nu este mare lucru, pur și simplu și-a dorit să revină și ne-a întrebat dacă se poate antrena cu noi. Bineînțeles că am acceptat, este amuzant că el și-a dorit să se pregătească alături de noi", a declarat Richard von Yxkull.

Ibra nu s-a ferit să intre în contact cu ceilalți jucători. A înscris și un gol, primul după o lună de așteptare. Din vară, cel mai bun marcator din naționala Suediei ar putea îmbrăca din nou tricoul lui Hammarby. Contractul cu AC Milan expiră în vară, iar Zlatan nu își mai dorește să continue la echipa cu care a câștigat titlul în 2011. 

Reclamă

Ibrahimovic a preluat 25% din acțiunile lui Hammarby, decizie care i-a înfuriat pe fanii echipei care l-a lansat în fotbalul mare, Malmo. La începutul anului, aceștia au doborât de pe soclu statuia celui pe care îl consideră "trădător".

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 20:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 2-0. Louis Munteanu şi Ionuţ Cojocaru au făcut praf apărarea ardelenilor! 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu Vezi toate știrile
Citește și