Închide meniul

Modestia unui milionar. Sadio Mane construiește un spital în Senegal din banii săi

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 13:20 / Actualizat: 26 iulie 2022, 14:16

Reclamă
Modestia unui milionar. Sadio Mane construiește un spital în Senegal din banii săi

Sadio Mane, vedeta lui Liverpool

DPA Images / Adam Davy via hepta

Sadio Mane construiește un spital în Senegal. În cadrul documentarului său, ”Made in Senegal”, lansat astăzi, Sadio Mane a vorbit despre construirea acestui spital din fondurile sale, dar și despre moartea prematură a tatălui său.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sadio Mane construiește un spital în Senegal

Sadio Mane a oferit bani pentru construirea unui spital, care va fi gata în următoarele șase luni.

„Îmi aduc aminte cum sora mea s-a născut acasă pentru că la noi în localitate nu există un spital. A fost o situație extrem de tristă pentru toată lumea. Voi oferi bani pentru a se construi unul ca să le oferim oamenilor o speranță”, a spus Mane pentru The Guardian.

Sadio Mane și-a pierdut tatăl la vârsta de șapte ani

Mane a trecut prin clipe grele în copilărie, atunci când la vârsta de șapte ani un văr i-a spus că tatăl său a murit.

„Aveam șapte ani și mă duceam să joc fotbal pe un teren. Un văr a venit la mine și mi-a spus ”Sadio, tatăl tău a murit!”. I-am răspuns ”Serios?”. Credeam că glumește.

Reclamă

Înainte să moară, se lupta cu o boală incurabilă de mai multe săptămâni. Am folosit un tratament tradițional și a fost mai bine trei sau patru luni. Boala a recidivat, însă, și nu s-a mai putut face nimic. Pentru că nu exista niciun spital în Bambali, l-au dus într-o altă comună, dar a decedat”, a mărturisit Mane.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări 8:42 Florin Manea, anunț ferm despre viitorul lui Radu Drăgușin: „Dacă va fi în continuare rezervă, nu va rămâne la Tottenham!” 8:21 „M-am simțit teribil!” Max Verstappen a avut probleme în calificările cursei de sprint a Marelui Premiu de la Miami! 8:14 Primul transfer de titlu pe care îl face Dan Petrescu la CFR Cluj! Atacantul a refuzat-o pe FCSB și este într-o formă de senzație 0:15 VIDEOMax Verstappen, pole position în cursa de sprint a Marelui Premiu de la Miami (Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 19:00) 3
mai
23:57
Mihai Stoica a anunţat o schimbare majoră la FCSB: „Poate chiar se va ajunge să se voteze!”
3
mai
22:55
„Penibil!” Oficialii de la Sepsi au ieșit la atac după 4-1 cu Farul! Mesaj dur despre scandările xenofobe
3
mai
22:45
„Nu le-am dat nicio șansă” Reacții categotice din tabăra lui Sepsi după 4-1 cu Farul! Ce s-a spus despre performanța de la Ovidiu
Vezi toate știrile
Citește și