Închide meniul

Serie A se pregătește să revină! Cristiano Ronaldo, chemat de urgență la Torino

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 10:46

Reclamă
Serie A se pregătește să revină! Cristiano Ronaldo, chemat de urgență la Torino

Zuma Press / Fabrizio Carabelli

Cristiano Ronaldo este așteptat la echipa de club

Potrivit Gazzetta dello Sport, italenii intenționează să reia campionatul pe 24 mai, iar pregătirile să înceapă la începutul lunii viitoare. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Juventus  și-a pus jucătorii în temă, dar situația este extrem de complicată pentru campioana Italiei. Juve are nu mai puțin de 9 fotbaliști, printre care și Cristiano Ronaldo, plecați în țările lor natale. Pe lângă aceștia, în echipă au fost depistate și trei cazuri de coronavirus. Dybala, Matuidi și Rugani au fost testați pozitiv și nu au ieșit încă din carantină. 

În Serie A se sună adunarea

Alte două mari cluburi din Italia, angrenate în lupta la titlu, Lazio și Inter, vor să înceapă pregătirile imediat după Paștele catolic, care va avea loc pe 12 aprilie. 

Președintele lui Lazio, Claudio Lotito, a spus că jucătorii sunt gata de antrenamente, iar Inter nu vrea să rămână în urmă. Echipa lui Antonio Conte are și ea mulți jucători plecați din Italia, care la revenirea la Milano vor fi nevoiți să petreacă 14 zile în carantină. Astfel, dacă aceștia se vor întoarce pe 13 aprilie, ar putea relua pregătirile abia la finalul lunii. 

Gazzetta dello Sport a anunțat și o posibilă dată la care meciurile s-ar putea relua. Jurnaliștii italieni susțin că 24 mai este cea mai optimistă variantă. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:34 Marius Șumudică și-a pierdut răbdarea! Cât timp mai are la dispoziție Dan Șucu să-l aducă la Rapid: „Până atunci mai aștept!” 21:27 LIVE TEXTCFR Cluj – Rapid 0-0. Dan Petrescu debutează în noul mandat. Giuleștenii, în criză totală 21:16 Dan Petrescu, primă uriașă la CFR Cluj după doar 3 meciuri! Modul prin care „Bursucul” își poate umple conturile 20:48 Paul Pogba devine actor după ce a fost suspendat pentru 4 ani din fotbal! Anunțul făcut în presa din Franța 20:42 Radu Drăgușin, sfătuit de fani să plece de urgență de la Tottenham, după eșecul cu Liverpool: „Trebuie să scape imediat!” 20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 VIDEOAbbi Pulling a dominat F1 Academy de la Miami! Victorii în ambele curse, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare Vezi toate știrile
Citește și