Închide meniul

Sadio Mane, vedetă de film: "Am vrut să le arăt oamenilor că poți obține orice"

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 6:50

Reclamă
Sadio Mane, vedetă de film: "Am vrut să le arăt oamenilor că poți obține orice"

captura Rakuten TV

Documentarul despre viața lui Sadio Mane se lansează pe 8 aprilie

"Am vrut să le arăt oamenilor că poți obține orice, dacă ești gata să-ți construiești visele și muncești foarte mult. Sunt <<fabricat>> în Senegal", a spus Mane despre documentar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Documentarul despre viața lui Mane are imagini de arhivă, dar și animații. De asemenea, include și interviuri cu oamenii care îl cunosc cel mai bine, Jurgen Klopp sau colegii de la Liverpool, Virgil van Dijk și Mohamed Salah.

Jurgen Klopp: "Prima oară când l-am văzut pe Mane am crezut că e un rapper"

Jurgen Klopp și-a amintit prima întâlnire cu Sadio Mane, jucător care a avut un rol extrem de important anul trecut, când Liverpool și-a adjudecat trofeul Champions League. 

"L-am văzut la Dortmund. Era un băiat tânăr, care stătea pe-acolo. Arăta ca un rapper și mi-am spus că n-am timp de așa ceva. Aș spune că mă pricep la oameni, dar în cazul lui m-am înșelat. I-am urmărit mai apoi cariera și felul în care a obținut succesul la Salzburg. La Southampton, era dominant", a spus Klopp despre Mane. 

Documentarul "Made in Senegal" poate fi urmărit gratuit pe Rakuten TV. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” 15:29 „Să fii cu soția lângă tine și să fii amăgit” Marius Şumudică îl compătimeşte pe Dan Şucu, după Rapid – Universitatea Craiova 14:39 Louis Munteanu, 20.000 de euro salariu pe lună la FCSB! Cât vrea Gigi Becali să plătească pentru transfer 14:13 Bayern Munchen – Real Madrid LIVE TEXT (22:00).  Duel stelar în semifinalele Ligii Campionilor 13:17 EXCLUSIVDecizia luată de conducerea Rapidului după umilinţele din play-off 12:39 Marian Iancu, la un pas de revenirea în fotbalul românesc! Echipa cu care vrea să facă performanţă: „Aş merge şi eu ca acţionar” Vezi toate știrile
Citește și