Închide meniul

Sadio Mane, vedetă de film: "Am vrut să le arăt oamenilor că poți obține orice"

Antena Sport Publicat: 8 aprilie 2020, 6:50

Reclamă
Sadio Mane, vedetă de film: "Am vrut să le arăt oamenilor că poți obține orice"

captura Rakuten TV

Documentarul despre viața lui Sadio Mane se lansează pe 8 aprilie

"Am vrut să le arăt oamenilor că poți obține orice, dacă ești gata să-ți construiești visele și muncești foarte mult. Sunt <<fabricat>> în Senegal", a spus Mane despre documentar. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Documentarul despre viața lui Mane are imagini de arhivă, dar și animații. De asemenea, include și interviuri cu oamenii care îl cunosc cel mai bine, Jurgen Klopp sau colegii de la Liverpool, Virgil van Dijk și Mohamed Salah.

Jurgen Klopp: "Prima oară când l-am văzut pe Mane am crezut că e un rapper"

Jurgen Klopp și-a amintit prima întâlnire cu Sadio Mane, jucător care a avut un rol extrem de important anul trecut, când Liverpool și-a adjudecat trofeul Champions League. 

"L-am văzut la Dortmund. Era un băiat tânăr, care stătea pe-acolo. Arăta ca un rapper și mi-am spus că n-am timp de așa ceva. Aș spune că mă pricep la oameni, dar în cazul lui m-am înșelat. I-am urmărit mai apoi cariera și felul în care a obținut succesul la Salzburg. La Southampton, era dominant", a spus Klopp despre Mane. 

Documentarul "Made in Senegal" poate fi urmărit gratuit pe Rakuten TV. 

Reclamă
Reclamă
Reclamă
Recomandări

Cine se va impune în El Clasico?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
14:57

Răzvan Lucescu, semnal de alarmă după ce PAOK a pierdut cu FCSB în Europa League: „Vom fi sub presiune dacă nu câştigăm”

14:57

Cât a costat ceremonia de deschidere de pe Sena, de la JO de la Paris 2024. Prima cifră oficială

13:51

Lovitură pentru Real Madrid! Thibaut Courtois s-a accidentat şi ratează „El Clasico”. Rodrygo nu va juca nici el

13:51

FotoCharles Leclerc, la bordul unui avion de luptă. Pilotul Ferrari a făcut show „Supersonic”

13:04

Comparat cu Lionel Messi, Lamine Yamal a dat un răspuns neașteptat când a fost întrebat cine este idolul lui

12:56

Jaqueline Cristian, eliminată în optimile de la Guangzhou

1 FotoDiana Şucu, lux şi opulenţă pe stadionul din Giuleşti. Soţia milionarului Dan Şucu şi-a etalat bijuteriile de sute de mii de euro 2 Cum au reacționat Dan Șucu și soția lui, imediat după Rapid – Farul 5-0. Patronul giuleștenilor s-a descătușat 3 Anunţ bombă! Real Madrid şi Manchester City au pe listă acelaşi antrenor pentru a-i înlocui pe Ancelotti şi Guardiola 4 VIDEOEsteghlal – Al Nassr 0-1 şi Al Gharafa – Al Wasl 1-2 au fost în AntenaPLAY! Ronaldo şi Florinel Coman, decisivi la goluri! 5 Florin Manea, reacţie directă după ce a fost anunţată plecarea lui Radu Drăguşin de la Tottenham: „Sunt o mulţime de cluburi!” 6 Programul complet al Marelui Premiu de Formula 1™ al Mexicului. Marea cursă e duminică, ora 21:45, pe AntenaStars şi AntenaPLAY
Citește și