Închide meniul

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 11:57

Reclamă
Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Tebas a discutat despre reluarea fotbalului, posibilitatea anulării sezonului, schimbarea formatului și, în final, despre perioada de transferuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Javier Tebas: ”La Liga se va relua pe 29 mai, în cel mai bun caz”

”Am discutat și cu alți președinți din Europa și luăm în considerare reluarea campionatului Spaniei pe 29 mai, în cel mai bun caz. O altă dată alternativă va fi 6 iunie. Dacă vom începe campionatul pe 29 mai, atunci Liga Campionilor va debuta în iulie. Dacă reluăm competiția pe 6 iunie, atunci trebuie ca ultima etapă să aibă loc pe 31 iulie.

În curând echipele pot reveni la antrenamente, cred că undeva la început de mai. În niciun caz nu vom anula sezonul, ne dorim să îl încheiem în vară. Vă asigur că toate campionatele (nu doar La Liga) se vor termina în iunie-iulie”, a spus Tebas, potrivit Gazzeta dello Sport.

Jebier Tebas: ”Păstrăm același program de meciuri”

”Nu poate fi vorba de schimbarea formatului. Păstrăm același program de meciuri pentru că am semnat niște contracte de televizare. Nu putem să schimbăm regulile în timpul jocului. 

În ceea ce privește perioada de transferuri, cred că va rămâne 1 iulie-1 septembrie. Nu cred că este necesar să schimbăm ceva, dar dacă va fi nevoie, ne vom adresa la FIFA”, a concluzionat Tebas.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:05 Sporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă de la 17:30. Spectacol în Liga Portugal 11:03 „Instanța spune că e primul titlu al FCSB-ului!” Ce a spus Adi Popa despre șansele ca echipa lui Gigi Becali să revină în Ghencea 10:38 Leeds – Southampton LIVE VIDEO în AntenaPLAY (14:30). „Păunii”, la ultima șansă pentru promovarea directă în Premier League 10:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 10:06 „Aștept să îmi termin contractul” Daniel Oprița vrea să plece de la CSA Steaua! Cu ce echipe negociază 9:56 FotoGabi Tamaș și-a dezvăluit „rețeta pentru mahmureală”. Tactica prin care reușea să se pună rapid pe picioare 9:44 „Ce interes după acest meci?” Mihai Popescu, mesaj despre transferul la FCSB după 1-4 cu Sepsi! S-a prăbușit și a răspuns sincer 9:25 Anghel Iordănescu împlinește 74 de ani. Mesaj plin de emoție primit de la Edi Iordănescu: „Tată și cel mai bun prieten!” 9:17 „Nu mai vorbiți că sunt dinamovist” Mircea Rednic a răbufnit după a primit o întrebare legată de Dinamo! 8:53 Reacția presei din Ungaria după scandalul xenofob de la Farul – Sepsi 1-4! Ce s-a scris despre scandări Vezi toate știrile
Citește și