Închide meniul

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Reclamă

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 11:57

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Tebas a discutat despre reluarea fotbalului, posibilitatea anulării sezonului, schimbarea formatului și, în final, despre perioada de transferuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Javier Tebas: ”La Liga se va relua pe 29 mai, în cel mai bun caz”

”Am discutat și cu alți președinți din Europa și luăm în considerare reluarea campionatului Spaniei pe 29 mai, în cel mai bun caz. O altă dată alternativă va fi 6 iunie. Dacă vom începe campionatul pe 29 mai, atunci Liga Campionilor va debuta în iulie. Dacă reluăm competiția pe 6 iunie, atunci trebuie ca ultima etapă să aibă loc pe 31 iulie.

În curând echipele pot reveni la antrenamente, cred că undeva la început de mai. În niciun caz nu vom anula sezonul, ne dorim să îl încheiem în vară. Vă asigur că toate campionatele (nu doar La Liga) se vor termina în iunie-iulie”, a spus Tebas, potrivit Gazzeta dello Sport.

Jebier Tebas: ”Păstrăm același program de meciuri”

”Nu poate fi vorba de schimbarea formatului. Păstrăm același program de meciuri pentru că am semnat niște contracte de televizare. Nu putem să schimbăm regulile în timpul jocului. 

În ceea ce privește perioada de transferuri, cred că va rămâne 1 iulie-1 septembrie. Nu cred că este necesar să schimbăm ceva, dar dacă va fi nevoie, ne vom adresa la FIFA”, a concluzionat Tebas.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:00 LIVE VIDEOLeicester – Southampton 0-0. Liderul din Championship vrea să se distanţeze în fruntea clasamentului 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League 21:51 Dinamo şi FCU Craiova, ultimele clasate în Liga 1! Cum arată clasamentul în play-out cu 3 etape înainte de final 21:16 „Sper să le stricăm sărbătoarea” Anunţul lui Laszlo Dioszegi înainte de Sepsi – FCSB! 21:08 Dan Petrescu nu va aştepta finalul sezonului! Când va reveni pe banca lui CFR Cluj 21:00 LIVE VIDEOAl Hilal – Al Ain se joacă ACUM, AntenaPLAY! Se stabileşte prima finalistă din Liga Campionilor Asiei 20:45 Romario Benzar, scos cu ambulanţa de pe teren în Botoşani – Dinamo! Fault teribil comis de Hakim Abdallah 20:40 FC Botoşani – Dinamo 2-1. Dezastru pentru „câini”, care au primit un alt gol în prelungiri! „Roş-albii”, pe loc de retrogradare! 20:30 Mark Williams – Si Jiahui 9-10. Galezul, out de la Campionatul Mondial de snooker. Chinezul, evoluţie perfectă în decisiv 20:28 Scene uluitoare la meciul Botoşani – Dinamo! Motivul incredibil pentru care Bogdan Andone a fost eliminat! Scandal şi în tribune Vezi toate știrile
Citește și