Închide meniul

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Antena Sport Publicat: 7 aprilie 2020, 11:57

Reclamă
Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Abaca Press / AA/ABACA via hepta

Javier Tebas a anunțat când se poate relua campionatul Spaniei

Tebas a discutat despre reluarea fotbalului, posibilitatea anulării sezonului, schimbarea formatului și, în final, despre perioada de transferuri. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Javier Tebas: ”La Liga se va relua pe 29 mai, în cel mai bun caz”

”Am discutat și cu alți președinți din Europa și luăm în considerare reluarea campionatului Spaniei pe 29 mai, în cel mai bun caz. O altă dată alternativă va fi 6 iunie. Dacă vom începe campionatul pe 29 mai, atunci Liga Campionilor va debuta în iulie. Dacă reluăm competiția pe 6 iunie, atunci trebuie ca ultima etapă să aibă loc pe 31 iulie.

În curând echipele pot reveni la antrenamente, cred că undeva la început de mai. În niciun caz nu vom anula sezonul, ne dorim să îl încheiem în vară. Vă asigur că toate campionatele (nu doar La Liga) se vor termina în iunie-iulie”, a spus Tebas, potrivit Gazzeta dello Sport.

Jebier Tebas: ”Păstrăm același program de meciuri”

”Nu poate fi vorba de schimbarea formatului. Păstrăm același program de meciuri pentru că am semnat niște contracte de televizare. Nu putem să schimbăm regulile în timpul jocului. 

În ceea ce privește perioada de transferuri, cred că va rămâne 1 iulie-1 septembrie. Nu cred că este necesar să schimbăm ceva, dar dacă va fi nevoie, ne vom adresa la FIFA”, a concluzionat Tebas.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:40

FotoNadia Comăneci, imagini colosale la Jocurile Olimpice 2024, alături de Rafael Nadal, Serena Williams şi Carl Lewis

0:35

Vlad Chiricheş i-a răspuns lui Gigi Becali, după FCSB – Oţelul 0-2: „Crede că joc la mişto! Poate nu e ce vrea patronul mereu!”

0:33

Gigi Becali, ofertă uriaşă pentru Louis Munteanu: „M-am enervat şi mai fac transferuri”! Ce i-a propus lui Florin Tănase

0:22

Gigi Becali i-a făcut praf pe majoritatea jucătorilor, dar a avut un preferat după FCSB – Oţelul 0-2: „A fost cel mai bun”

0:06

Gigi Becali a „distrus” un jucător, după FCSB – Oţelul 0-2: „Te nenoroceşte! El a pierdut meciul!”

23:50 26 iul.

FCSB – Oţelul 0-2. Roş-albaştrii au suferit prima înfrângere a sezonului! Gălăţenii au trecut pe primul loc în Liga 1

1 VIDEOLando Norris, cel mai rapid în a doua sesiune de antrenamente din Marele Premiu al Belgiei, live în AntenaPLAY 2 FotoS-a încheiat festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Nadia Comăneci, apariţie pentru istorie 3 VIDEOCallum Voisin va pleca din pole-position în cursa de Formula 3 din Belgia, live în AntenaPLAY 4 VIDEOPaul Aron va pleca din pole-position în cursa de Formula 2 din Belgia, live în AntenaPLAY 5 FotoImagini superbe cu delegaţia României, la festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice 2024! Spectacol pe Sena 6 VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!
Citește și