Închide meniul

Durere de nedescris după decesul lui Radomir Antic. Mesajele transmise de granzii Spaniei

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2020, 19:57

Reclamă
Durere de nedescris după decesul lui Radomir Antic. Mesajele transmise de granzii Spaniei

Profimediaimages

Atletico, Real și Barcelona și-au luat rămas bun de la Radomir Antic

Sergio Ramos, Fernando Torres, Iker Casillas și Koke sunt doar câțiva dintre cei care au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"S-a pierdut o parte din inima clubului Atletico"

Atletico Madrid este în doliu după ce Radomir Antic a murit la vârsta de 71 de ani. Cinci sezoane a stat sârbul pe banca alb-roșiilor. El i-a ajutat pe madrileni să câștige eventul în 1996. "Odată cu Radomir pierdem și o parte din inima clubului", a declarat directorul general al lui Atletico, Miguel Angel Gil.

"Radomir va fi întotdeauna în sufletul tuturor sportivilor. Condoleanțele mele și toate încurajările pentru familie și prieteni" a reacționat și fostul atacant al lui Atletico, Fernando Torres.

Reclamă

Și-au manifestat tristețea și ceilalți granzi din La Liga antrenați de Radomir Antic. Este o zi neagră pentru Real Madrid și Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

"Ne-a părăsit Radomir Antic, cel care a fost antrenorul Barcelonei în 2003. Deplângem pierderea unui om foarte drag în întreaga lume a fostbalului. Odihnește-te în pace!", este mesajul transmis de campioana Spaniei.

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a avut o reacție care stârnește fiori. "Ai făcut-o pe Atletico mai mare, ai făcut rivalitatea noastră mai mare. La revedere, cel care ai avut o traiectorie unică: Atletico, Barcelona și Real Madrid, printre altele", a fost mesajul lui Ramos.

"Încă o zi în care trebuie să ofer condoleanțe familiilor care pierd o persoană iubită. Amintiți-vă de familia și prietenii lui Radomir Antic. Mult curaj și forță!" a postat și Iker Casillas pe Twitter.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:12 Foto„Să-ți spun o poveste!” Florinel Coman și soția lui, ședință foto superbă de Paște! Imaginile care i-au cucerit pe fani 20:09 FotoPaula Badosa și Stefanos Tsitsipas s-au despărțit! Anunțul care a șocat întreaga lume a tenisului 20:00 LIVE VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! A doua cursă e ACUM, live în AntenaPLAY 19:24 Ce note au primit Dennis Man și Valentin Mihăilă după ce au făcut spectacol la Parma! Italienii au fost impresionați de români 19:07 „Nu m-am bucurat la goluri, îmi vine să plâng” Un jucător de la Petrolul a cedat, după ce s-a salvat matematic de la retrogradare 19:00 VIDEOEliza Samara – Chen Xingtong a fost live, în AntenaPLAY. Românca a fost eliminată de la Saudi Smash 2024 18:50 „Ce întrebare stupidă îmi pui!” Dorinel Munteanu s-a enervat la interviu după Petrolul – Oțelul 2-1! 18:11 VIDEOParma – Cremonese 1-1 și Palermo – Ascoli 2-2 au fost în AntenaPLAY! Man și Mihăilă, spectacol total în Serie B 18:05 „Mihai Pintilii, antrenor cu acte în regulă la FCSB?” Mihai Stoica a făcut anunțul! Ce se întâmplă cu Elias Charalambous 17:41 Cole Palmer, cifre impresionante la Chelsea! La doar 21 de ani, a intrat în istoria Premier League Vezi toate știrile
Citește și