Închide meniul

Durere de nedescris după decesul lui Radomir Antic. Mesajele transmise de granzii Spaniei

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2020, 19:57

Durere de nedescris după decesul lui Radomir Antic. Mesajele transmise de granzii Spaniei

Profimediaimages

Atletico, Real și Barcelona și-au luat rămas bun de la Radomir Antic

Sergio Ramos, Fernando Torres, Iker Casillas și Koke sunt doar câțiva dintre cei care au transmis mesaje de condoleanțe familiei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"S-a pierdut o parte din inima clubului Atletico"

Atletico Madrid este în doliu după ce Radomir Antic a murit la vârsta de 71 de ani. Cinci sezoane a stat sârbul pe banca alb-roșiilor. El i-a ajutat pe madrileni să câștige eventul în 1996. "Odată cu Radomir pierdem și o parte din inima clubului", a declarat directorul general al lui Atletico, Miguel Angel Gil.

"Radomir va fi întotdeauna în sufletul tuturor sportivilor. Condoleanțele mele și toate încurajările pentru familie și prieteni" a reacționat și fostul atacant al lui Atletico, Fernando Torres.

Reclamă

Și-au manifestat tristețea și ceilalți granzi din La Liga antrenați de Radomir Antic. Este o zi neagră pentru Real Madrid și Barcelona.

Reclamă 4 / 0/3

"Ne-a părăsit Radomir Antic, cel care a fost antrenorul Barcelonei în 2003. Deplângem pierderea unui om foarte drag în întreaga lume a fostbalului. Odihnește-te în pace!", este mesajul transmis de campioana Spaniei.

Căpitanul lui Real Madrid, Sergio Ramos, a avut o reacție care stârnește fiori. "Ai făcut-o pe Atletico mai mare, ai făcut rivalitatea noastră mai mare. La revedere, cel care ai avut o traiectorie unică: Atletico, Barcelona și Real Madrid, printre altele", a fost mesajul lui Ramos.

"Încă o zi în care trebuie să ofer condoleanțe familiilor care pierd o persoană iubită. Amintiți-vă de familia și prietenii lui Radomir Antic. Mult curaj și forță!" a postat și Iker Casillas pe Twitter.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! 15:24 EXCLUSIVCând va fi operat Olimpiu Moruţan în Turcia! Galata se implică şi ea! Detalii despre intervenţia chirurgicală a lui „Oli” 15:09 EXCLUSIVValeriu Iftime a vorbit cu Gigi Becali după victoria uriaşă a lui FC Botoşani cu Dinamo. Ce i-a transmis latifundiarul din Pipera 14:43 Daniel Niculae, criticat dur după ce a spus că Şumudică e o variantă foarte bună pentru Rapid: „Lipsă de respect pentru Lobonţ” 14:06 Premii uriaşe la Saudi Smash 2024. Bernadette Szocs luptă pentru trofeu, în AntenaPLAY 13:41 Pompiliu Popescu îi dă o veste teribilă lui Olimpiu Moruţan: „Puţini au mai revenit la un nivel bun după o astfel de accidentare” 12:53 „Va juca în Liga Campionilor” Anunţul lui Gigi Becali despre jucătorul care îl va costa aproape 500.000 de euro! 12:05 Foto„Am o tăietură de cinci centimetri, plus gaură în cap!” Primele declaraţii ale lui Romario Benzar, după ce a ajuns la spital! Vezi toate știrile
Citește și