Închide meniul

Gică Popescu a refuzat Real Madrid înainte de a semna cu Barcelona. "Am avut oferta pe masă. Am greșit!"

Iulian Focșăneanu Publicat: 6 aprilie 2020, 19:12

Reclamă
Gică Popescu a refuzat Real Madrid înainte de a semna cu Barcelona. "Am avut oferta pe masă. Am greșit!"

Gică Popescu

Mediafax Foto / Andreea Alexandru

După ce i-a luat pe madrileni pe fugă, Popescu a ajuns la PSV, după care s-a transferat la Tottenham. Abia apoi a semnat cu gruparea de pe Camp Nou.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gică Popescu: "Eram într-o țară comunistă, nu știam cât de mare este Real"

Într-un interviu pentru site-ul The Athletic, fostul căpitan al Barcelonei a declarat că Real Madrid s-a interesat de el în 1990. A fost dorit de președintele de atunci al grupării blanco, Ramon Mendoza. Totuși, fotbalistul oltean a decis să refuze mutarea în capitala Spaniei.

"Am avut contractul pe masă timp de două zile, dar nu știam ce înseamnă Real Madrid la acea vreme. Nu am avut nicio informație pentru că eram într-o țară comunistă, deci nu știam mare lucru ținând cont că nu prea i-am văzut. Toshack era antrenor, dar am discutat doar cu președintele clubului. A venit să mă vadă, însă eu am făcut greșeala și i-am spus nu!", a declarat Gică Popescu.

Actualul președintele Viitorului nu regretă că ar fi putut fi coleg cu Gică Hagi în acea perioadă.

"Nu are de ce să-mi pară rău pentru că am avut o carieră grozavă. Totuși, poate mi-aș fi petrecut întreaga carieră acolo. Cine știe? Dar poate a fost bine așa. Să plec din România la Madrid poate ar fi fost un pas prea mare. Când am ajuns la Barcelona, eram cu adevărat pregătit!", a continuat Baciul.

Reclamă

Gică Popescu a jucat între 1995 și 1997 în tricoul Barcelonei. A câștigat trei trofee alături de formația blaugrana.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:32 VIDEOCristiano Ronaldo, un nou record uriaş după ce a reuşit un hattrick pentru Al Nassr. Obiectivul uriaş al starului portughez 10:17 Lionel Messi, gol și cinci pase decisive într-o singură repriză! A „distrus” două recorduri și i-a uluit pe americani 9:52 Reacţia surprinzătoare a lui Max Verstappen după ce va pleca din pole position la Miami: „Nu e chiar distractiv” 9:46 Vinicius, ironie devastatoare pentru un star al Barcelonei! Reacție virală după ce Real Madrid a devenit campioana Spaniei 9:24 Florin Prunea s-a prăbuşit emoţional după dezastrul de la Dinamo: „E teribil! Inadmisibil!” 9:02 Mihai Stoica, verdict cumplit pentru Dinamo: „A cam retrogradat!” 4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
Vezi toate știrile
Citește și