Închide meniul

UEFA nu se joacă. Încă un avertisment de la Ceferin pentru belgieni: "Riscă să nu ajungă în cupele europene"

Dan Roșu Publicat: 5 aprilie 2020, 7:59

Reclamă
UEFA nu se joacă. Încă un avertisment de la Ceferin pentru belgieni: "Riscă să nu ajungă în cupele europene"

Aleksander Ceferin, reacţie în scandalul în care este implicat Devins Mangia

DPA Images / Niall Carson via Hepta

"Solidaritatea nu înseamnă să iei o decizie fără să te consulţi cu alţii. Nu putem cere ajutor şi apoi să decidem cum ne convine. Trebuie să menţionez că Belgia şi alţii care gândesc la fel riscă să nu ia parte la cupele europene, sezonul viitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ceferin: Belgia vrea suspendarea campionatului

Meciuri cu porţile închise sau cu spectatori, asta nu este acelaşi lucru, dar este întotdeauna mai bine cu porţile închise şi în faţa televizorului decât nimic. Este ceea ce vor oamenii, asta le-ar aduce în această perioadă complicată o energie pozitivă", a spus Ceferin. 

Dacă iniţial propunerea de a fi suspendat definitiv campionatul a fost votată în unanimitate de Consiliul de Administraţie al Ligii Profesioniste, e posibil ca declaraţiile lui Ceferin să aducă o schimbare. 

Dacă belgienii se ţin însă tari pe poziţii, atunci Club Brugge va primi titlul din nou. Echipa lui Boloni, Antwerp şi cea unde evoluează Denis Drăguş, Standard Liege, vor ocupa locurile 4, respectiv 5, aşa cum arăta clasamentul îngheţat după primele 29 de etape. 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:51 Ovidiu Ionescu şi Bernadette Szocs luptă pentru semifinale la dublu mix, la Saudi Smash 2024. Competiţia e exclusiv în AntenaPLAY 9:39 Kyren Wilson s-a prăbuşit emoţional după ce a devenit campion mondial: „Părinţii mei și-au pus casa ipotecă pentru mine” 9:08 Oleksandr Pielieshenko a murit pe frontul din Ucraina! Halterofilul participase la Jocurile Olimpice de la Rio 8:56 Arabii nu i-au dat nicio şansă lui Gigi Becali! Transferul anunţat. Jucătorul, surprins pe aeroport 8:32 „Nu e plăcut că toată lumea te înjură!” Alexandru Băluţă a reacţionat după ce a fost huiduit de tot stadionul la Craiova 8:17 Ce a putut spune Gigi Becali despre venirea lui Mircea Lucescu la Rapid. Declaraţii incredibile ale patronului de la FCSB 0:36 FotoKyren Wilson a câştigat Campionatul Mondial de snooker! L-a învins pe Jak Jones în finala de la Crucible 0:19 Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo” 0:15 Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova 0:00 Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!” Vezi toate știrile
Citește și